Komentáře

Zpět na článek

Idiotem za 10 000 korun. A legálně!

4 komentářů

strassidlo
30. května 2012 • 17:47
ne každý, kdo si koupí určitou značku musí být z tradice těchto "značek" u nás, hnedle idiot. Faktem je, že aktuálně takovou zančku "normální" občané nemají a prývě tím získává značka punc výjimečnosti. Jakmile bude možné takovou značku dostat legální cestou a navíc ji zaplatiit nikoliv jejímu distributorovi do kapsy, ale do státní kasy, bude častější případ vlastníků neidiotů.
Například v Rakousku je dost firemních aut, která jezdí se jménem firmy na značce -na tom vážně nevidím nic závadného. Dokonce neshledávám idiotským ani to, že si někdo chce dát na značku své jméno nebo číselnou kombinaci, ktrerou si snadněji zapamatuje. Já to dělat nebudu, ale proč toto neumožnit těm, kterým se to líbí, když to zároveň nikomu neubližuje... teda snad jen krom dosavadních kmotrů a zlodějů, kteří už nebudou mít monopol na tuto zálibu.
Tož, Holec, příště se líp vyspěte a sepište něco chytřejšího.
pooch.ledog
30. května 2012 • 15:22
je asi mysleno jako ironie, ale bohuzel mi to pripada dost slabe.

A navic nechapu, proc nekoho tak vytaci kupovani extra znacek. V mnoha zemich, jako je Rakousko a nebo i Britanie je to uz davno. Leckdy se pak na tech znackach vidi opravdu fajnove vytvory...no a co. Mne je tohle ukradeny. Kdyz to ty lidi bavi, zalezi jim na takovych blbinach, a maji na to.....
conatorict
30. května 2012 • 19:06
Souhlasím plně. Jsem momentálně v Kanadě a tady je to běžná záležitost a nikomu z toho netečou nervy. Poplatek za vlastní značku je, myslím, 100 CAD, čili o dost nižší. Značka zůstává s majitelem při změně vozu, což mi také přijde praktické.
pooch.ledog
30. května 2012 • 20:51
Jo, ja jsem v Britanii a taky to tu dost casto vidam. Pravdu rict, nekdy me docela rozesmeje co dovedou lidi vymyslet z cisel a pismen vhodne poskladanych vedle sebe. To asi znate, protoze anglictinu tam pouzivate taky takze vite jak se co vyslovuje a ze to nekdy udela cele slovo ci vetu, usporne vyjadrenou jen nekolika cisly a pismeny. A nekdy jsou to zase uplny blbosti kdy si clovek rika ach boze...hlavne na autech, ktera zjevne vlastni takova ta typicka prepestena blondyna stredni tridy s ruzovym mobilem v ruce .

Kolik to tu stoji si uz nepamatuju, mam pocit ze se zacinalo nekde na sto librach a slo to vys dle prani zakaznika a toho co tam vlastne chtel mit.