Komentáře

Zpět na článek

Lehká teorie spiknutí proti Rathovi

2 komentářů

aznom
22. května 2012 • 16:21
Jenom tak pro ujasnění pojmů---
D.R.-byl k jeho smůle odchycen ze 7milionovým úplatkem,ergo s penězi,které ukradl.
Není ani "obětní beránek" ani "oběť politické šikany" atd.atd. je to prostě a jasně zloděj,keci o presumci neviny "oblíbeném to pořekadlu politiků(rozuměj darebáků) ,bohužel jak ti "šibalové" rádi říkají-"napříč atd.atd.Není důležité,kdo ho prásknul,od kud co uniklo,kdo si honí body aj.
To,že není jediný s té eskadry darebáků,co mají bohužel (zatím) možnost srá.t se nám do života a že těch šupáků je mnoho,tak to ví i můj lahváč,co se chladí v lednici.Prostě zatím to vypadá tak,že je všechno držkou ke zdi.Ale i přes to vím,že banda nevzdělanců a zločinců reprezentovaná KSČM
a hlupáků(Zaorálek a jeho kumpáni) nás do lepších časů nedo­vedou­.Bohu­žel,př­esně tam směřujeme.
pooch.ledog
22. května 2012 • 16:00
mne nejaky konspiracni teorie zkraje vubec nenapadly. Opravdu jsem si myslela, mozna naivne, ze se konecne na jednu svini dovarila poradne horka voda.

Ale kdovi, jak to je. Ti nahore si hraji svoje hry a my dole do toho mame malo co kecat. Muzeme leda tak prskat jaky je to bordel. Uz davno me presly idealy o tom ze ja jako obcan muzu neco ovlivnit. To mozna byvalo kdysi v jinych zemich, ale dneska je vsecko jinak.

Jestli Rath opravdu skoncil se jeste uvidi. Nejak neverim, ze by opravdu nikde nebyl nekdo kdo by se (pak) o nej nepostaral. To se temhle lidem totiz prakticky nikdy nestava. V tomhle smeru uz naivni nejsem ani za mak.

Nejak se mi posledni dobou zda, ze je to s papalasi uz zase jak za komancu. Cim vetsi debil, svine, hnuj, cim vic toho zmrvi tim vys je pak vykopnut. Sorry, ale presne takhle to citim. Abychom se s Rathem jeste nedivili.