Komentáře

Zpět na článek

Už ani den bez ztracené miliardy

3 komentářů

pooch.ledog
17. května 2012 • 17:22
ze si te zpravy nikdo nevsiml. Ctene ceske divactvo to preslo mlcenim, prehlidlo jako krajinu. V dobe, kdy mu vlada rika jak musi setrit a zdrazuje se...a ejhle, taky nikomu nevadi, ze se nekde zbytecne prosustrovaly miliardy.

Takze vam pane Hamsik dekuji, ze jste to vytahl z hromady starych a uz nezajimavych zprav. I kdyz tedy jste kolem toho moc nenapsal. Ale ono v podstate ani neni co. No tak jsme halt ztratili par penizku...to se podda. Zvednou se dane, nebo DPH, nebo se zacne platit poplatek ze vzduchu, ci co ja vim, a bude to zase pro ty nahore v suchu.

Hlavne ze se na tom projektu zase nekdo pekne napakoval. Cipak to byl tentokrat kamos, ci dokonce pribuzny?
vonrammstein
17. května 2012 • 14:44
se taky říká článek, nebo dokonce novinařina? A platí se za to? No potěš. To i v hospodě se dají zaslechnout lepší analýzy.
aznom
17. května 2012 • 10:28
Ten nápad,s počasím oznamovat kolik toho bylo z peněz nás všech ukra­deno,­zašan­troče­no,im­becil­ními rozhodnutími, prošus­trová­no,at­d.at­d.by bylo nejspíše zábavné,ale vzhledem k otrlosti nás všechněch, těma kure.vstvama omlácenýma českejma dobrodruhama neučinné,ale anžto nám tyto špinavosti,vzhledem k tomu,že je milujeme,připadalo jako velká pr.del, bylo by to v podstatě jen každodenní povyražení v celkovém marasmu, celkově srač.koidního dne.