Komentáře

Zpět na článek

David Rath se choval jako had a tak také dopadl

5 komentářů

pooch.ledog
15. května 2012 • 19:40
jako totalni svine s hodne ostrymi lokty od sameho pocatku, kdy se vyhoupl na scenu. Jasny karierista, pres mrtvoly a za kazdou cenu. Na ODSacky fligry si netroufal tak zcela pragmaticky a ucelove zakotvil u CSSD, kde byl mezi temi strejci v komunistickych kvadrech necim jako dravou stikou. Uz tenkrat davno mi rikali lekari, co ho znali z komory, kde nekompromisne odstranoval z cesty vsecky slusnejsi kolegy, ze by potreboval poradne psychiatricke vysetreni. Naivne si mysleli, ze to musi kazdy videt a ze takovy clovek nemuze dojit daleko, ze musi brzo udelat nejaky kiks po kterem ho konecne odevsad vykopnou. No, asi mel dobryho andela straznyho kdyz nad nim drzel tak dlouho ruku. Jinak si nedovedu vysvetlit, ze zrovna tahle krysa vydrzela u lizu tak dlouho. Je vsak pravdou, ze dokazal lidem nechutne zavarit takze se ho po case asi bali a nechali ho byt. Jestli se fakt nechal takhle nachytat tak je jeste nadutejsi a blbejsi nez jsem si myslela. Patrne podlehl dojmu ze je nedotknutelny. To ale neni sam, napric politickym spektrem je takovych filutu habakuk.

V CSSD pry to vyvolalo zdeseni....ale to jiste vsude, ne jen v tehle strane, to bezpochyby. Vetsina tech sasku ma masla na hlave pozehnane. Rekla bych, ze ted se ne jen boji, ale i udivene krouti hlavou, ze nase policie pro jednou mela gule a skutecne sla do boje. Ovsem jasat zatim neminim. Jak to u nas chodi, hlavne v takovychto pripadech, uz vim. Aby po case nezacaly nejaky opatrny vymluvy, treba jak s tou prazskym kmotrem prejetou Vietnamkou (kmotr pry do ni nenajel schvalne, checht, nj, ona je kosile blizsi nez kabat a nejaky to mala gelo od pana Janouska, za privreni oka, to pomuze, ze jo, za to ta bolest stala...). Aby tedy za chvili nebylo neco jako no jo, von tam pan doktor Rath byl, ale delal jen krovi, a nemyslel to zle.
Ja si radsi pockam, zda budou mit ty povestne gule i soudy a tak vubec.
strassidlo
15. května 2012 • 18:16
Konečně na tu krysu došlo. Trvalo to dlouho, ale stojí to za to! A všem blbejm doktůrkům, kteří tomu krysákovi pomáhali, přeji nějaké to kvalitní projímadlo, aby se jim uvolnilo místo na trochu rozumu.
sendyman
17. května 2012 • 07:43
Tak, tak! A lidová tvořivost nenechala na sebe dlouho čekat. Nejvíc mě dojalo "Rath -vinař roku", to je lapidární, ale naprosto dokonalý.
Ovšem dobrá zpráva je, že vedení ČSSD prý uvažuje o jeho nástupkyni - dosavadní náměstkyni přes majetek kraje. A tak se ptám: neměla by tato dobrá žena vědět především, co se s majetkem a dotacemi dělo?
Pakliže "nevěděla", ať tak, či tak, není někde něco špatně?
aznom
15. května 2012 • 11:56
Každému,"minimálně soudnému" člověku,muselo být při pohledu na toto "stvoření" jasné a to zejména s přihlédnutím,k jeho odpornému vyjadřování,celkové devastaci, zřejmé,že je to bez ohledu na to,co se na toto prase vyvrbí,že je to možná hejtman,ale takový, jako byl to prase Žižka,oblíbená to postava,"hrdinného české­ho,ne­podpla­titel­néh,poc­tivé­ho a celkově ušlechtilého českého národa".
aznom
15. května 2012 • 12:30
Nedá mi to a reaguji sám na sebe a v euforii a radosti dodávám,že i kdy vím,že z tohoto mraku (bohužel),tak nějak zásadně nezaprší,je fajn,že tohoto zmr.da,alespoň na moment,než se do toho opřou ty "správné páky" vyvedou z míry.Nicméně ,moje přání tomuto hajz.lovi zní-zdech.ni.