Komentáře

Zpět na článek

Nenadávejte na politiky, jsou to jen Češi

5 komentářů

torinese
10. května 2012 • 09:06
Netvrdím, že jsem s řemeslníky spokojená, ale mizerný instalatér tuhle zemi na lopatky nepoloží.
Ti zločinci nahoře nám ale časem ukradnou i židli z pod ***e. Když jsem si přečetla ,jak si v DP města Prahy rozdělilo pár soudruhů, kteří ho přivedli cugrunt zlaté padáčky( za 2 měsíce "práce" - 2 melounky), tak se mi otvírá kudla v kapse. A to nechávám bokem Rittiga a ty jeho kšefty s lupeny na MHD a účet na Panenských ostrovech. Drábek rozdává zase statisícové odměny za zpotvořený počítačový systém zplozený bez výb.řízení, Nečas strká statisíce průměrné úřednici (za špinavou práci s kmotříčky a kmotry), Kalousek to rozjel ve velkém s Hávou, Šťávou,círk.rest., hazardem a na MO a takhle bychom mohli jet do aleluja. Lesy ČR - to je taky moc pěkný tunýleček . A kde je dneska Gandalovič, Fuksa a další machři?! Co Vondra a Promopro?
Autor by se měl zamyslet, je-li skutečně lenivý opravář hlavním zemským škůdcem.
Demoralizuje-li tady někdo národ, tak to je právě vrchnost, jež káže směrem dolů šetřit a utahovat opasky (už 22 let) a sama si počíná,jako smyslů zbavená.
pooch.ledog
9. května 2012 • 16:20
Tak ted jsem se zasmala. Pane Novak, ze vy jste nikdy nezil nekde v cizine?
Remeslnici - prala bych vam videt, jak jsou postavene a opravovane anglicke baraky a to i ty drahe. Najit slusneho remeslnika je zazrak. Priklad za vsecky - strecha poskozena vichrem, oprava trvala rok po ktery musela majitelka domu nakonec do hotelu, aby mela vubec kde bydlet. Vystridala 3 ruzne firmy nez to konecne spravili. Co to stalo navic radsi nevzpominat...
Dovoz zasilek - to ani nespocitam, kolikrat mel takovy UPS prijet v urcitou hodinu a vubec se neukazal, nebo jen kratce drcnul do zvonku a zmizel, ci prijel uplne jindy. Posta - pokud se vubec namaha vam donest neco, co vyzaduje podpis ci je to vetsi, muzete si gratulovat. Obvykle jen hodi listek s oznamenim. Pak musite do tzv. sorting office s otviraci dobou: po, ut, ct, pa 8-1, streda 8-6, sobota 8-2. Po par dnech to poslou pryc a dobre vam tak. Nebo objednate instalaci treba internetu. ''My zavolame kdy to bude''-a nevola nikdo a jednoho dne, v nejmin pravdepodobnou hodinu stoji borec na zaprazi. Nebo kdyz vam daji spatny modem, cekate 2 tydny az ho vymeni. Mezi tim jsou totiz vikendy, nekdo ma dovolenou, nebo jsou svatky, atd...Kolikrat me nenaslo taxi se satelitni navigaci, ackoli bydlim primo u jedne z nejznamejsich hudebnich pamatek sveta, kde je denne plno turistu, radsi nemluvit...
Kradeze v hotelich - HAHAHA. To vidim skoro denne, co vsecko dovedou lidi odnest. Nebo jak si ucastnici konferenci navzajem kradou jidlo ze stolu ackoli MOC dobre VI, ze to neni jejich. Tak tam musi jak drab stat personal a odhanet je. O tom, jakou rychlosti mizi sacky s cajem apod. radsi nemluvit. Nebo jak se lidi napakuji na snidani tak, aby nemuseli utracet za obed, ackoli dobre vi, ze jidlo se z restaurace nema odnaset. Tak muzu pokracovat donekonecna.Treba i o Rakusanech a Nemcich, jaci salamisti umi byt.
V kazde spolecnosti najdete lemply a zlodeje, ale i poctivce co makaji a to i tehdy, kdyz jim nestoji nekdo za zadkem. Cesi nejsou j
vonrammstein
9. května 2012 • 12:39
ti měští policisté? Obvykle se ve městech vyskytují městští.
torinese
9. května 2012 • 09:18
Ale co čekat od pana Nováka,že? Srovnávat neprofesionalitu některých!!! firem s loupeživým gangem politiků, kteří nás připravují ročně o desítky miliard, to už chce dobrý žaludek. Za vás by se nemuselo stydět ani Hitlerovo ministerstvo propagandy. Vy a Holec jste vskutku zvrácenými jedinci, kteří pohrdají "lůzou" , sami sebe zřejmě pokládáte za obzvláštní inteligenty. Holec se díky svým úderným agitkám stává tak známým, že z něho cituje i bulvár.
Jen tak dál. Reflex s vaší bohulibou pomocí bude v tom rektu alespoň dříve.
pooch.ledog
9. května 2012 • 16:27
Naivni hosici co znaji zapad akorat tak z dovolene. Pak trousi moudra jako ta o tech pracantech.
To je videt, ze nevytahli poradne paty z domu.

Je fakt, ze to u nas leckde vazne, ale to v podstate sem tam v kazde zemi. Zvlaste dnes, kdy treba ty remeslniky de facto nema kdo ucit jak se dela poradna prace, pak je fakt kumst sehnat slusnyho fachmana. No a krade se bohuzel vsude. Treba Britanie drzi evropske prvenstvi za drobny ''shoplifting'', ci-li neopravnene premistovani veci z obchodu do svych kapes Ono to vazne neni nikde idealni.

Rozdil je vsak v tom, ze jinde se na sebe lidi pritom tak nemraci, a tim se to cele snasi daleko lip. My jsme halt permanentne nastvani a sice chapu, ze lidi pro to maji i duvody, ale co se tim vyresi? I jinde maji lidi starosti, zvlaste ted, kdy tak prituhuje, ale nejak to asi umi lip snaset, nebo to nedavaji aspon tak znat. To je jediny rozdil co vidim. JInak teda slendrianu jsem uz po ruznych zemich videla vic nez dost. Predstava, ze pracovnik na zapad od nasich hranic je nejaky vzor ctnosti je silne naivni, kdyz to nereknu hur.