Komentáře

Zpět na článek

Šedí vlci, ohrožený druh. Vláda ukazuje svaly na důchodcích

4 komentářů

pooch.ledog
8. května 2012 • 09:44
byl fakt pitomy. To uz ji nikdo neodpare. Opravdu nechapu, co tim vlastne chtela pani poslankyne rict. Vzhledem k jejimu veku bychom zase my mohli rict ji, ze kdyz se poslancum/senatorum ubere minimalne polovina platu, nic se nestane, nebot kdysi v sociku zacinali s par stovkama vyplaty. Presne stejna logika jakou predvedla ta zenska.

Ale ze se ubira duchodcum to neni jen ceska specialita. Copak neudelala britska toryovska vlada letos to same? Pritom dnesni britsky duchodce rozhodne nemel na ruzich ustlano a ma-li ted nejaky majetek ci uspory, tak je to jen a jen jeho zasluhou. Tem stat jaktezivo nic nedal. Jasne tim pravicaci, a to je na tom nejsmutnejsi, vzkazali obcanum, ze nema cenu se o sebe starat sam a setrit si na stari, protoze budou-li neco mit, stat je o to hbite oskube. Kdyz se vuci tomu zvedla vlna nevola tak velka, ze podle pruzkumu by toryovci prohrali volby, tak se to honem honem zacalo revidovat.

Halt, nafrneni elitari z dobrych rodin, jako je ten absolutne netalentovany blbec Osborn, ktery nemit za sebou prachatyho tatu tak neni nicim, nemaji paru o zivote. Uz je za to napadaji i jejich vlastni poslanci ze stejne strany. Cameron neni o nic lepsi. Takze vsecky nase nadeje, vkladane do tehle nove krve jsou pryc. Priste zase vyhraji labouriste a jsme presne tam kde jsme nechteli uz byt.

Nasi poslanci, a je jedno z ktere strany, si taky ziji v nejakych vlastnich svetech.
aznom
7. května 2012 • 12:45
": "Mnozí se narodili za války a svůj život prožili v režimu, který jim žádné extra zbohatnutí nedovolil."
Co se ti na tomhle nezdá Čermáku,ty(dnes) "bojovníku" za lepší zítřky důchodců?
Palopetro
7. května 2012 • 17:33
Jenom paidiot si vezme z věty co potřebuje a a zbytek jednoduše zahodí.A aznom je jeho exemplární ukázkou.
aznom
7. května 2012 • 18:13
Klídek "chlape",to byl jen takový žďuchanec,který "paidiot" tvýho kalibru nemůže pochopit,ale tím se netrap trumbero.Jinak samozřejmě se ta "nešťastnice již mnohokrát za svůj "nešťastný výrok",zcela jistě jinak míněný,než jej zprskají takoví troubové tvého kali­bru,om­luvi­la,a­le to tě nezajímá co hňupe?