Komentáře

Zpět na článek

Komunista Filip na akci ČSSD? Přirozená náhoda

3 komentářů

pooch.ledog
2. května 2012 • 17:00
Ja si pamatuji taky na to, jak na radnicich zacali s komanci od jistyho roku jako prvni spolupracovat odesaci, jak uz to najednou nebylo fuj, kdyz slo o moc a prachy, a jak se tam o kupcilo. To byly storky ze se cloveku chtelo blejt. To byla taky ta posledni rana ktera me nakonec vyhnala od nas. Radsi mezi cizima ale s tema svinema rudyma v jednom state trvale zit proste nebudu. Rozlezlo se to vsude jak kobylky a kolik za ty funkce zase meli, o tom radsi nebudu mluvit protoze by mi to notne zvysilo tlak. Zatimco ti, co proti nim bojovali a ktery zavirali dozivali nekde za minimalni duchody. Vseci, uplne VSECI v tom nasem pidistate to tenkrat vedeli.
A ted se tu budete divit, ze Filip v pohode a radostne mava lidu na prvniho maja. Boze, to je komedie, tohle to. To jste si vsimnul brzo, co se deje. Ne ze CSSD, ale i jiny strany s nimi maji ruzny holporty, to ne ze ne a uz davno.
pooch.ledog
2. května 2012 • 16:54
na tema ''komunisti lezou vsude'' muzou leda ozesmat. Moc dobre si pamatuji jak na nas kdysi syceli i ti radoby pravicaci, kdyz jsme se nekteri nechteli smirit s tim, ze se komunistum po plysaku vubec, ale vubec nic nestalo. (Kdyz nepocitam blba Stepana a nejakyho vymastenyho fizla ktery se zastrelil - a i o nem se pak muselo mluvit jen s pietou, kdyz si chudak vzal zivot).
Rikalo se nam, ze prece nejsme jako oni. Takze komanci se vmziku oklepali, naskakali do vsech moznych stran a rozebrali si co jen slo, za vydatne pomoci vsech kteri s nima tenkrat kupcili o mista na Hrade apod. a ted se sakra divime, ze si ta svine Filip klidne zije, a jeste, povazte, se pratelsky prezentuje na oslavach 1. maje.
Podekujte v prvni rade Havlovi, udajnemu spasiteli, a jeho boys. Ti byli tenkrat u moci, a ze tu moc opravdu meli. A co s ni udelali? Havla zajimalo akorat to aby byl prezidentem a dala mu nejaka mladsi baba nez byla jeho zena. Plus aby mu vratili majetky. Pak jen sedel, uzival si sve dulezitosti a pindal na tema svoboda apod. Pricemz pohrdal narodem za to jak je blby a necha si vsecko libit, vcetne tech prevlecenych soudruhu.
A co delali novinari, pane Dolezale? Lezli jste do zadku kdekomu kdo mel prachy, presne tak jako to delate ted. Tech par, co komunisty nemohlo ani citit a nevahali o tom psat jste odstavili a nechteli slyset co rikali. To by prece neslo, zakazat je, vzdyt jsme museli chapat, jak tezka by byla ocista spolecnosti, kdyz je mel udajne kazdy v rodine (no ja tedy NE). To bylo porad kecu, ze by stejne nalezli do jinych stran a ze si musime pockat jako v Nemecku s fasisty, az vychcipa stara generace a pak se to nejak rozejde samo.
Jak se to rozeslo muzeme videt na kazdym kroku. S tim, jak lidi zklamala pravice, ci to co si na ni hraje, muzete pocitat leda s dalsim narustem levicovych priznivcu, kterym je uplne jedno z ktere strany jim nekdo neco da, hlavne ze ten zivot nejak preziji. Kdo ma na tom tu nejvetsi vinu, co myslite?
aznom
2. května 2012 • 15:33
Pro některé tzv.diskutující zde na Reflexu, určitě přijatelné,možná i nutné spřažení lumpů.