Komentáře

Zpět na článek

Teď budeme pořád číst, že Jan Fischer je žid a Žid a komouš

8 komentářů

torinese
30. dubna 2012 • 08:34
Taky nejsem antisemita - naopak - Izrael vnímám coby hráz vůči militantnímu islamismu. Lidi jsou zblblí a vidí nebezpečí v židech, namísto aby ho viděli v islámu!!!
Nelze ovšem popřít, že židi jsou maximálně přizpůsobiví , že jich mnoho vlezlo do KSČ a měli neblahý vliv na vývoj Československa už v 50.letech. Orthodoxní žid , orthodoxní muslim či křesťan jsou pro mne stejně nepřijatelní. Jsem svobodně věřící člověk, který nepotřebuje ani církev, ani náboženství. Fanatici všech vyznání jsou příčinou mnoha zbytečných konfliktů na zemi.
A katolický klérus, jenž pase jenom po majetku a světské moci, si plně zaslouží svůj konec.
Chová-li se papež tak servilně k islámu, jak se chová, není existence katolické církve ospravedlnitelná ani jako obrana proti islamismu.
pooch.ledog
30. dubna 2012 • 17:31
Zase s vami musim jedine souhlasit. To uz zacina byt podezrely
sendyman
1. května 2012 • 08:12
Taky stát Israel vnímám kladně, už od dob Goldy Meir, to jsem začal vnímat Svět a pobírat rozum.
Jenže, Fischer není Žid, ale židák.
sendyman
1. května 2012 • 09:09
Jo, a jinak Vám dávám za pravdu:
Od doby, no, ono to bylo ještě chvilku před tím, zhruba od doby 2. vatikánskýho Koncilu,
jdou katolíci do pryč, poněvadž nelpěj na svejch zásadsách.
Ono líbat (Jan Pavel II.) Korán je sice pěkný, a mně, jako v zásadě multikulturistovi a celkově tolerantnímu člověku, by se mi to líbilo, ale neviděl jsem, že by nějakej z těch jejich Ajatolláhů líbal Bibli.
Ustupujeme, ustupujeme, až nakonec prohrajem. Nevěřím ve vznovuvzkříšení křesťanství, to bychom museli mít u sebe každej osobní zbraň a na potkání střílet. Ale tudy cesta nevede...
sendyman
1. května 2012 • 09:20
No, spíš "mul­tikul­tura­listo­vi", bych řekl...
Hezkej Svátek práce přeju všem. A všem "pravičákům" z levý nohy, co to neznaj, přeju, aby zažili ten "komunistickej svátek" v NY, jako já...
vonrammstein
29. dubna 2012 • 16:56
není snad? Nebo už se takový věci zas nesmí říkat? Takhle si teda představujete tu demogracyji?
torinese
29. dubna 2012 • 15:52
ale ještě k tomu konformista. To nemáme nikoho lepšího, nežli bývalého bolševika, jenž do strany vlezl z pouhopouhé vychcanosti? Nesdílím nadšení lidu z jeho tzv.úřednické vlády, kdy státní dluh prudce vzrostl, nic se neřešilo, ale z nějakého neznámého důvodu má Fischer pro část Čechů jakési fluidum. 22 let po převratu bychom snad měli být schopni najít někoho neposkvrněného bývalým režimem, dostatečně inteligentního a charakterního. To už snad radši Okamůru... Z těchto adeptů na prezidentský stolec já rozhodně volit nepůjdu - je to jen ztráta času přemýšlením, zda je jedna nula o něco lepší, nežli ta druhá.
pooch.ledog
29. dubna 2012 • 21:57
Tak tentokrat jste to rekla cele za mne, akorat bych dodala, ze ten Okamura je podle meho mineni taky pekny magor. Je fakt smutne, ze tolik let po plysaku neni lepsich kandidatu, nez byvaly komunista. A co on ted presvedcenim tedy vlastne je?

A sorry, vuci Zidum chovam znacne sympatie,ale Zid, ktery vstoupi do strany, i kdyz to bylo v CSSR jiste doby, tak je tedy docela psycho.

Ovsem rozesmal me pan Jadnourek tim, jak by coby katolik zdvorile pozadal jineho katolika aby neupaloval lidi. Tak to by jiste ten jiny katolik dostal vitr a prestal s tim. Nechapu lidi, kteri se muzou hlasit k cemukoli co ma sice mozna i svou dobrou stranku viz to zakladni skol a spitalu, ale na druhe to nevaha vrazdit a upalovat lidi pro nazor a nebo proto, ze se nejakymu pomatenymu fraternikovi zda, ze vidi na cloveku certi rohy a ocas.