Komentáře

Zpět na článek

Jsme horší než Rusko? Poznámky k výroku nejvlivnějšího českého podnikatele Petr Kellnera

6 komentářů

placirkabodlo
22. dubna 2012 • 12:53
minimalne s dementnim vysvetlenim a podporou klause. obycejny buran, ktery si asi nevsiml, ze v rusku se novinari zabijeji na statni zakazku. udelat institut korupce vaclava klause, tak mu snad i tu zhovadilost odpustim. ale na kazdeho dojde ***
placirkabodlo
22. dubna 2012 • 12:50
Sem napište váš vzkaz!
torinese
22. dubna 2012 • 00:04
Proč myslíte, že plácám? Jsem dostatečně podrobně informovaná o okolnostech, za nichž Kellner, Bakala, Babiš atd. zbohatli. Vždy se sice pohybovali "jen" na hraně zákona, ale to neznamená, že jsou za to hodni obdivu. Aura "poctivého" miliardáře, která se vznáší nad Kellnerem, je mediální kýč. Já respektuju slušné české milionáře, ale miliardáře, kteří tyto obrovské prostředky získali během několika málo let, kdy Klaus zhasnul?
Palopetro
22. dubna 2012 • 20:03
A jaké jsou podle Vás parametry zbohatnutí.Těch co zbohatli za hranou zákona je patrně mnohem více,než těch co zbohatli na hraně.A ti Vám nevadí?Majetky si převedli do daňových rájů,takže Kalousek z toho má prdlajz a musí okrádat obyčejného občana a někteří z nich jsou kriminálníci.Těch co zde zůstali a odvádějí daně tolik opravdu není.A ještě mnohým vadí.To mi rozum nebere.Pokud ovšem znáte podrobnosti,které neznám,tak sem s nima. Rád bych se ,v této zapeklité době ,zasmál
torinese
21. dubna 2012 • 09:03
Sice ho média milují a speciálně HN mu servilně podkuřují, jako Respekt Bakalovi, ale to neznamená, že občané mají alzheimera. Ani nabytí majetku pana Kellnera nebylo křišťálově čisté - jeho vazby na Rusko (mluví se i o kontaktech s bývalými příslušníky KG nejsou veřejnosti neznámé. Okolnosti převzetí ČP a vzniku PPF jsou rovněž dostatečně obskurní.
Proto mi hovory o korupci z úst
Kellnera přijdou vhodné naprosto stejně, jako když pedofil mluví o lásce k dětem. A už vůbec nechci komentovat jeho vyjádření, že si tu "žijeme strašně dobře" oproti Africe. Strašně dobře si žije určitě pan Kellner. Srovnávat životní úroveň středoevropské země, která nepoznala hlad ani za vlády bolševika s Afrikou, to už je opravdu na pěst. Zajímavé rovněž je, že všichni naši miliardáři zbohatli závratně až po divoké privatizaci rozkradeného českého majetku. Nikdo z nich nezbohatl na "západě" - tam se totiž zázraky nedějí, k miliardám se lidé dopracovávají po celé generace. Kellner by měl tedy s Bakalou , Babišem a dalšími vyučovat ekonomii na amerických univerzitách. Reklamní motto by moho znít - miliardářem snadno a rychle.
Palopetro
21. dubna 2012 • 12:29
Plácáte hlouposti...Ostaně všichni miliardáři tady zbohatli rychle.A to drtivou většinu co žijí od výplaty k důchodu se*e.Vás nevyjímaje.A k Pečínkovi jen tolik,že větší kravinu jsem již dlouho nečetl.Úřednictvo na místní,krajské či celostátí úrovni mají úřad pro hospodářskou soutěž na háku.Proč je v ČR nejdražší km dálnice,proč je tady nejdražší benzín-nafta,proč se průsery ze státních peněz neřeší a korupcí z vlastních peněz se již týdny zaobírá cely tento podělaný stát.Proč zdejším voličům nevadí největší zloděj státních peněz na místě ministra financí.Proč se srocují davy v naivní víře že jim bude naslouchat.Ten se zatím ohřívá ve vládních funkcích nejdéle ze všech současných politiků.A je mu jedno,že tu za stranu lidovou tu za TOP tu za socany a kdyby se dostali k lízu bolševici ,bude opět kroužit kolem nich jako načepýřený kohout. Financování prodělečného hospodářství vydřidušským výběrem od občanů státu umí každý idiot a může být i chemikem.