Komentáře

Zpět na článek

Fetujeme radostně, fetujeme usilovně, fetujeme s Nešporem!

2 komentářů

sendyman
20. dubna 2012 • 15:46
pochopitelně inspirující , ale nemůžu si pomoct, milý JXD: Jak známo, kruh se uzavírá a ultra jedna se setkává, ba přímo překrývá s ultra druhou. Tím jsem chtěl říct, že nepotřebuju příliš velkou fantazii, abych si tam představil Vás!
pooch.ledog
20. dubna 2012 • 23:05
JXD uz klesl na uroven kdy kope dokonce i do lidi kteri na rozdil od nej stale jeste neco umi. Protoze on uz to sve - talent k psani, ztratil. Kdezto ten doktor je mozna vystredni ale dokaze pomahat lidem kteri to potrebuji. Pro me za me at si kazdej dela se svym zdravim a zivotem co chce, problem je, zavislak dokaze zruinovat zivoty jinym. Kazdy, kdo je schopen ho z toho dostat je frajer. Vysmivat se tomu muze jenom dement. Nebo zavislak ktery si klasicky mysli, ze je ok.

Bohuzel, kvalitu zivota JXD tu mame moznosti vidat casto. Kdyz uz se chce ozenit najde si mirne receno ponekud nevyspele devce, a az mu takovy vztah zkolabuje, aby si vubec sahl na zenskou, musi jit do masazniho salonu. V podstate se nedivim, ze je tak zapkslej. Evidentne mu totiz zustal uz jen ten coud a marjana. Velmi smutne.