Komentáře

Zpět na článek

Nikdo neudělal pro obnovení pocitu spravedlnosti tolik jako soudce Šott

6 komentářů

hrbek
20. dubna 2012 • 10:55
Pane Hamšíku, četl jsem některé komentáře. Nesouhlasím s názorem, že RX se bulvarizuje, spíše se domnívám, že se otevírá rozmanitějším tématům. Nejsou to Literárky nebo nějaký vysloveně kulturní týdeník, ale otevřené médium. RX 16 je velice hutný, budu ho stravovat asi déle, než do dalšího čtvrtka... Díky za něj.
Jiří Ocásek
sendyman
20. dubna 2012 • 13:41
Je fajn, že můžeme mít každý svůj názor. Ale nemohu s Vámi souhlasit. Tištěný si kupuji (v posledních 3-4 letech už ne automaticky, ale vybírám si) od prvního čísla, tady na RX jsem nebyl mezi prvními, ale druhými, počítám, že nějakých asi 8 let, sám nevím. Tištěný se ještě jakžtakž drží, ale co se děje tady, to je hnus, velebnosti...
sendyman
20. dubna 2012 • 09:09
nemám Vás rád. Dovedl jste RX někam, kam si to pravidelní čtenáři tištěného (a nejen v mém případě, odrazujete mě i od koupi toho tištěného. Ale co, jeden přestane, deset jných začne, že? Čelem k masám. Ztrácíte výlučnost, kterou jste měli. Bleskflex, to je asi Váš cíl.) a současně OL diskutéři nepřáli (provázanost s Fejsbúkem, nedostupnost diskusí tady, spějící k jejich záhubě).
Sloupek je výbornej, psát umíte, to jo, ale jako manažer jste na nic, zlatej Šafr, i když on byl ten, co RX definitivně zazdil. Vy to jen "zdokonalujete".
Možná máte vyšší čtenost, ale za jakou cenu? Bývala tu za pana Bílka excelentní společnost diskutérů. A kde jsou? Nebo Vás to nezajímá?
sendyman
20. dubna 2012 • 10:53
Aha, sorka, - "....případě, nepřed­stavo­vali,­...."
torinese
19. dubna 2012 • 08:00
Většina duševně svéprávných lidí není tak naivní, aby v nich tato soudní šaráda na politickou objednávku "obnovila " pocit spravedlnosti. Ten by obnovilo stanutí Kalouska a dalších gaunerů před soudem. Tohle byla jen kouřová clona, která měla vyvolat v lidu pocit, že vláda "bojuje s korupcí". Navíc podmínka pro Bártu a tři roky na tvrdo pro Škarku jsou spíš výstrahou pro ty, kdo by na korupci chtěli v budoucnu upozornit. Ne, že bych si myslela, že je Škarka nějaký Mirek Dušín - bezskrupulóznost mu kouká z očí. Bártovi ale jaksi soud zapomněl započítat, že jeho ABL šmírovala nezákonně pražské komunální politiky a štěnice nasadila snad i na veřejné záchodky. Jako by si ODS prostřednictvím Šotta vyřídila účty hlavně s" pučisty" (ještě to schytá zřejmě zlotřilá Kočí a proradný Tluchoř). Komu to nedochází, tak je opravdu pěkná trubka. O žádnou spravedlnost zjevně nejde.
sendyman
20. dubna 2012 • 09:18
Ále, co se nasírat. Předhodili nám "velký ryby", tak zase můžeme spokojeně počítat, kde nás okradli jinde, no né?
Carpe Diem, a každej za svý, jak jen je toho schopen. Vysrat se na naši Vládu, vládněme si sami, ve svojem soukromí. Ale musím říct, že je to tvrdý. Je mi 54...