Komentáře

Zpět na článek

Česká demokracie: svobodný výběr zdechlin

5 komentářů

Avatar - honzour}
honzour
16. dubna 2012 • 09:11
Pan Jandourek ma celkem rozumne nazory, teda apon soude podle clanku v Reflexu (asi az na to krestanstvi, ale i v tomhle vypada celkem umirnene, tak bych to zkousnul), zkorumpovane nepusobi, tak mam pro nej jeden chytrejsi napad. Muze vstoupit do nejake (aspon trochu pravicove) politicke strany a lidi jako ja ho pak budou volit a krouzkovat nahoru. Neni to chytrejsi napad nez volit mensi zlo? Uplna utopie to neni, treba pan Svoboda v Praze neco dokazal. Zakladat novou stranu bych mu nedoporucil, mame tu zkusenosti s US, ED, VV, SSO...
aznom
16. dubna 2012 • 17:35
" treba pan Svoboda v Praze neco dokázal"-----mě omejou,dokázal pouze to,co je mu povoleno vašnosto.Z jeho vyhýbavých a osobní zbabělostí na dálku smrdících odpovědí novinářům,by se dal sestavit almanach!
Palopetro
16. dubna 2012 • 08:26
volit menší zlo se tady přece používá od dob sametky.Jediná možnost jak zlepšit českou náladu je naházet všechny voliče do jámy a zahrabat je nehašeným vápnem.Pokud pak něco na tom fleku vyroste,bude to snad rozumnější.Český volič je ještě od dob bolševika zdegenerovanej a podle toho to tady tak vypadá.
torinese
15. dubna 2012 • 13:34
Nežli volit pol.mršiny (což se týká i všech prezidentských kandidátů) a tzv."menší zlo" (čímž jsem se řídila v posledních volbách a jak to dopadlo) nebudu volit vůbec. Na tuhle zemi kácím, stejně ji čeká jenom další úpadek a nemá budoucnost. Češi si nechají *** na hlavu i dnes, stejně ,jako za bolševika. Nechají se politiky vědomě okrádat a dál volí profláknuté zlodějské ksichty. Odmítám ze sebe dělat idiota ,dávat těm gaunerům svůj hlas a hrát tu jejich hru na svobodné volby. Jediné, co by pomohlo, by bylo rozvěšet ty největší zločince z každé strany po lucernách. Pak změnit volební systém a tvrdě trestat každou hospodářskou kriminalitu, minimálně ,jako v Číně. Vsadím krk na to, že by se morálka politiků radikálně zlepšila.
aznom
15. dubna 2012 • 12:02
Dobrý Jandou­rek,do­brý,je­nom tvůj požadavek " Kdo má nějaký chytřejší nápad, ať ho sem napíše. Podotýkám: chytřejší"----už dopředu říká,že tvůj nápad je minimálně "chytrý".A s tím mě ser-eš.
Jinak jako ty --"rozkládající se mršiny a zdechliny" ,tak to jo,to jde.