Komentáře

Zpět na článek

@68Jagr je profík. Má Twitter

5 komentářů

sendyman
13. dubna 2012 • 09:29
asi máte pravdu. Sociální sítě mají v sobě jakýsi potenciál pro nějak významné, obecně známé lidi.
Jenže, to já nejsem, a většina zdejších diskutérů taky ne. A na to, abych svoje přátele svolal na pivo, mi pořád ještě stačí mobil, majl, nebo ICQ. Takže, já je nezavrhuji, ale proč nám je furt cpete?
A tak, proč jste, ***, debatu v podstatě přesunuli na Fejsbúk, jak se zdá?
Dost dlouholetých věrných jste znechutili....
pooch.ledog
13. dubna 2012 • 12:49
Ze se s tim furt namahas....vzdyt uz ti musi byt jasny, ze divactvo je RX totalne lhostejny.

Ja na tyhle a-socialni site,jak jim rikam, zvysoka prdim a prisla jsem o neco? Sotva. Lidi co tam na sebe vyzvani kdeco proste nechapu, ale tohle uz neresim. Kazdy sveho stesti strujcem.

Mne spise zarazi, jak otresne plytky clanek tu zase p. Cermak vypotil. Nekdo je rozjuchanej z toho, ze Jagr je na Twitteru. Jezis, a co jako?­??????­??????­??????? Cermak se z toho Jagra jednou zvencne, ale no jo, chapu, on je totiz dle pana Cermaka jedinym kdo nas venku pry jeste reprezentuje. Sportovci apod. Hm. To rekne clovek, ktery jezdi pravidelne nekam ven. Ovsem co se divim, jak nam zase nezapomnel pripomenout, on ne jen ze je casto v USA, ale jeste, povaz, se dostane az do satny hracu. Ze bych taky zacala nekde vypisovat, s kolika takovyma cele a telebritickama jsem se setkala?

Pardon, ale tohle je clanek tak na urovni Bravicka. Kdyz uz se o tom melo psat, mohlo to vypadat uplne jinak. Jenze co nadelas, detsky obdiv pana Cermaka k nasi hokejove hvezde a jeho vlastni zcestovalosti proste nema meze.
sendyman
13. dubna 2012 • 20:53
No, jak se to vezme. Jágr není žádná telebrita, ale skutečně (pro nás) významnej člověk. Významnej z toho důvodu, že naši zem proslavil daleko víc, než kterejkoliv politik, Havla v to počítaje (a to nejsem jeho uctívač, ale jedno - bohužel asi jediný - se mu upřít nedá. Naši vlast zviditelnil ve světě hodně, mám s tím svý zkušenosti.)
Ale tady nejde o Jágra, ani o Havla. Mně (a pámbu ví, že nejsem zdaleka sám, že jo!) strašlivě seje, že "můj" takřka mateřskej časopis, krom Mateřídoušky a ABC mladých techniků a přírodovědců, se na nás takhle z vysoka vysjal. Nejsi na Fesbúku? Tak pro NÁS nejsi, de-bile. Takže bych si přál, i když mě to mrzí, aby na to dojeli. Ale oni nedojedou. Prostě vyměnili ty přemejšlivý, chytrý, vzdělaný a hladový (a mezi ně se taky trošku počítám, i když v "lize", co tu byla za pana Bílka, jsem byl dost na chvostě ) po skutečnejch informacích, za ty různý jedince, a asi jich není málo, co jim žerou ty jejich lajky....
Strávil jsem tu, byvše vždy poučen, kolikrát celý hodiny denně, a vždycky mi to něco dalo. Teď jsem zalezu tak 2x - 3x za tejden, čistě z nostalgie, a vůbec mi to ve zbytku času nechybí...
sendyman
13. dubna 2012 • 21:17
Jo, a taky jsem si přestal, asi před třemi lety, pravidelně kupovat tištěnej. Dřív to bylo každej čtvrtek automatický, bez toho se prostě "nedalo žít", ale dneska mě musí něco z témat na titulce zaujmout, abych to udělal.
pooch.ledog
13. dubna 2012 • 23:39
No tak me RX uz pred lety zacala shromazdovat rodina, kdyz uz jsem si to tedy nemohla kazdy ctvrtek kupovat sama, a vzdycky to pak vozili sebou, kdyz sem nekdo jel. Nebo jsem si to sebou vozila od nas. Jenze asi tak pred temi tremi lety jsem jim rekla, at uz se proste nenamahaji. Ze to neco malo z RX, co me jeste zajima, nejak zkouknu online ale jinak ze je zbytecny za to platit v zavazadlu. Protoze vezt vic cisel najednou zvysovalo vahu povolenou v letadle. Je to smutny, ale jak se zda, to, ze tu otravili ty lepsi ctenare je vsem jedno. Pridat sem nakonec debilni fejsbuk je jak neco z jine planety. Neverila bych, ze se to stane, lec je to tady. To mluvi samo za sebe. Ja zasadne odmitam nechat se takhle povinne cpat do nejake ovci stadni podoby a proto jim na to zvysoka kaslu. Tam mne nikdo nedostane i kdyby to melo znamenat, ze ztratim pulku kontaktu.

Proti Jagrovi rozhodne nic nemam, naopak. Jen nesouhlasim s tim, ze sportovci jsou ti jedini co nas jeste venku reprezentuji, jak to tu nedavno psal p.Cermak. To je pekna blbost. Muzu ti odprisahnout, ze ackoli nektery sportovce lidi v cizine samozrejme znaji, tak tu nejvetsi reprezentaci delaji statu lidi zdola. Ti, co obycejne nekde slusne ziji a poctive makaji. O tech ale nikdo nikde nepise. Fakt mi vadi reci typu, nikdo nas venku nezna a nebyt Jagra, nebo fotbalistu, atd. Protoze z vlastni zkusenosti vim, ze to neni pravda. Muzes ale tohle vysvetlit nekomu, koho evidentne zajima jen on sam a i v te cizine si vsima jen medialne znamych lidi? Proto rikam, ze media pomahaji udrzovat ten pitomy nazor, ze my, Cesi, Moravani a Slezani nic moc neumime a nebyt celebrit, tak jsme v haji. Novinare nezajima normalni zivot a obycejni lidi a pak knuci, ze nemame zadny sebevedomi. Nejak mi to cele nedava smysl.