Komentáře

Zpět na článek

Velikonoční zlo aneb Neuvěřitelný antisemitský výlev Parlamentních listů

5 komentářů

torinese
9. dubna 2012 • 10:20
Nedotknutelné jsou zde jen dvě kasty - cikáni (v USA -černoši, v EU muslimové) a Židé.
Momentálně se stal pronásledovaným vyvrhelem Grass. Šířit ovšem bolševické myšlenky a rasistické nadávky orientované na bílou populaci (nežidů,necikánů) je přehlíženo, ne-li některými humanistickými flagelanty podporováno.
Zajímalo by mě, co nepravdivého uvedly PL? Neumučili Židi Krista? A nebyli prvními bolševiky,kteří přinesli světu jenom samé utrpení, gulagy a třídní nenávist, taky Židi?
Tak jaképak lži?!
Tady nejde o antisemitismus, nýbrž o pouhé konstatování faktů, PL si jen dovolily otisknout pol.nekorektní článek, na jaké nejsme, díky cenzuře, leta zvyklí.
placirkabodlo
10. dubna 2012 • 05:22
a ty nepis kdyz mas kramy, coz je asi furt, ty adolescentko
vonrammstein
8. dubna 2012 • 20:30
selektivní rozhořčení, ne? Romea fluše na bělochy mnohem horší a trestuhodnější žvásty, ale nikdo ji nežaluje. Na Blízkém východě se křesťanské enklávy neurážejí tiskem, rovnou se vraždí. Atd. A jo, já zapomněl. JXD se v tomto období života zrovna cítí židem. Jako se předtím cítil skinheadem, buddhistou, hinduistou, manželem...
A hlavně-už ho svrbí prsty. Nejmíň měsíc na nikoho nepodal trestní oznámení, to je k nevydržení.
Asi si projedu ty články, kde propaguje užívání nelegálních drog. Na hrubej pytel...
placirkabodlo
10. dubna 2012 • 05:21
tak proc ji nezazalujes ty, ty suline belossky. tys fakt ***
pooch.ledog
8. dubna 2012 • 19:01
kdyby uz vsichni konecne tahli se svymi virami nekam. Pak by byl mozna konecne klid. Protoze se kvuli nim umi akorat tak hadat a pripadne i vrazdit. Kdyby mel Kristus tu moc a mohl sestoupit zpet na zem, jsem si jista, ze by je vsecky bz rozdilu nakopal nekam. Tahle verici celadka ze vsech tech ruznych taboru mu musi byt tak akorat smesna.