Komentáře

Zpět na článek

Poslední velký úkol Václava Klause

7 komentářů

sendyman
6. dubna 2012 • 20:04
Tak to šoupnu sem, i když to zapadne do jakéhosi propadliště (možná dějin, ale co já vím...).
Vážená paní Kadlecová, souhlasit se s Vámi proti panu Dvořákovi dá. Jako byste můj hlas měla. No, co to melu, máte ho - to ještě jde. Jenže, nezlobte se, já na nějakej *** Fejsbúk na pokec nepolezu jenom proto, že to chcete Vy, nebo Vaše vydavatelství.. Co pamatuju, měli jste, jako časopis, svoji dobrou netovou adresu - a ta byla "reflex.cz", nebo tak nějak. Jestli jste to prodali někomu jinýmu, tak mi, spánembohem, můžete laskavě víte co. A pak zkuste (ne Vy, ale Vaše redakce), shánět "starý dobrý čtenáře", co ten váš plátek čtou takový léta, že Vy jste nebyla ještě ani na světě.
Jak říkám, není to nic osobního proti Vám. Ale proti RX, to zas jo.
A na tý Vaší nový fotce Vám to mimořádně sluší. Jste tak nejak seksy, řekl bych...
sendyman
5. dubna 2012 • 21:13
není to úplně blbé, co jste napsal. Ale jednu vadu to má: a sice, že se to napsat smí. Takže s tím jděte laskavě do pjdele, takovej hrdina jsem taky.
vonrammstein
5. dubna 2012 • 15:02
měl nadstranický a mimostranický prezident sakra velet očistě stran? Nemělo by to snad být v zájmu těch stran samotných, pokud chtějí být ještě někdy někam zvoleny? Tlak musí přijít zespodu, ne z Hradu.
sendyman
5. dubna 2012 • 19:55
Pravdu díte, milý příteli. Ovšem, bojím se, že žádný takový spontánní tlak nepřijde. A toho odborářského se rozhodně odmítám zúčastnit...
vonrammstein
5. dubna 2012 • 22:37
Odboráře jsem na mysli neměl. Nemyslím zas AŽ TAK zespodu. Nevidím důvod, proč by měl plankton mluvit do politiky. Myslel jsem tím voliče a členskou základnu.
sendyman
6. dubna 2012 • 05:21
Ale to já přece vím, že neměl!
Jen jsem napsal, jak to, bohužel, vidím. Nemyslím si totiž, že by "volič", či "členská základna", uměli vyvinout nějaký tlak, tak nějak samostatně, zatímco v hospě nadávat, to nám jde. Odbory to umí, po socialisticku. Za párek a dopravu (výlet do Matičky Prahy) zdarma. To nic proti odborům, svoje místo tu mají, ale ve vztahu zaměstnanec-zaměstnavatel. Ale když oni se ti hoši cpou do politiky, a to mě dost.... no, víte co...
vonrammstein
7. dubna 2012 • 21:19
Proč by ne? Poslední kroužkování byla první vlaštovka...teda snad, asi. O hospodách nic nevím, nechodím tam. Odbory tu už 60 let nemají co dělat, je to zkurvenej komunistickej relikt úplně jinejch časů. Stejně ten dobytek volí akorát socany a komouše.