Komentáře

Zpět na článek

Demokracie podle Klause

2 komentářů

Palopetro
28. března 2012 • 22:34
že zmiňujete tuhle prapodivnou figurku a její úlohu v dějinách české republiky.Je ostudou tohoto národa,že mu stále fandí 60% národa.To se pak nedivme,že to jde od 10 k 5.
pooch.ledog
29. března 2012 • 11:57
Presne tak. Ze mel byt Klaus uz davno v politickym duchodu jsme nekteri vedeli uz davno. Ten chlapek, co napsat tenhle clanek, to vystihl presne.

Jenze Klaus hraje mnohym na jejich trapne jesitnou strunku. Treba tim jak zasadne odmita EU. To, ze ji maji lidi plny zuby chapu a ze v tehle podobe stoji za totalni prd je jasna zprava. Ale co dal? To uz Klaus nerekne. Jemu by stacilo kdyby jemu a jeho spolukmotrum nikdo do niceho nekecal a to ta EU obcas dela.To je to co ji na ni vadi, tady vubec nejde o nejaky zajmy naroda. Oni chteji jen neomezene vladnout, vo tom to cely je, o nicem jinym. Narod je jim u zadele. Elitar Klaus na narod kali jak na placaty kamen ale to podobne prostizenym jako je on proste nevysvetlis.

Obavam se, ze tyhle dinosaury jen tak nekdo z politiky nevyzene. Kde, sakra, by se meli tak dobre? A to se nejedna jen o penize, ale predevsim o moc a o ten bajecny pocit, ze nam muzou vladnout. Toho se zbavit nenechaji.