Komentáře

Zpět na článek

Ztohoven: streetart blues v pankrácké věznici

27 komentářů

urvanej
26. února 2012 • 22:32
udělat si vlastní semafor a na něm vyměnit barevná sklíčka ale poškozovat majetek někoho jiného bez toho abych na to vlastníka upozornil považuji za zásah do práv druhého!
Nemám nic proti tomuto stylu umění ba naopak to považuji za přínosné pro společnost ale asi by se spousta z vás divila, kdyby někdo vyměnil přes noc vaše okna na baráku za barevná skla nebo by vám někdo v rámci street artu pomaloval vaše auto nebo rovnou vaše záda při chůzi na ulici!
To by asi moc zábavné nebylo.
Kriminál pro p.Týce žádný soud nenavrhl a s pokutou souhlasím. To, že ji dotyčný nezaplatil je jen jeho problém a nemá to s uměním ulice nic společného. Ale třeba ho vězení "posune" umělecky někam dál a ještě na to bude s vděkem vzpomínat.
lobineu
26. února 2012 • 00:41
ale vadí mi idiocie, se kterou se jaksi podsouvá, že jde o výjimečné umělecké dílo, potažmo street-art, vyjádření volného uměleckého ducha, podstatu demokracie a podobné kecy.
Co se týče pokuty či zavření jakéhosi pseudotýce, je mi to totálně šumafuk, když je blbej a nechá se zavřít... no možná je to zase nějakej uměleckej performenc nezaplatit pokutu a nechat se zavřít, že jo?
darda
25. února 2012 • 04:20
Žádný z vyobrazených pozměněných semaforů není platným světelným ukazatelem na přechodu pro chodce. Chodec není povinen se jím řídit bez ohledu na zachování správných barev. Křižovatka je v tu chvíli pro chodce křižovatkou neřízenou. Kdyby některému zastánci tohoto druhu umění na umělcem vtipně vylepšené křižovatce někdo vlezl pod auto zn.: to stihnu, zastánce by byl v prdnečníku. Přechod pro chodce byl bez předepsané světelné signalizace a šofér měl dávat bacha. Šofér má sledovat celkovou situaci a ne jak někdo napsal, že ne. Je to sice blbé, ale pokud by došlo k soudu mohlo by to nějak takhle dopadnout. Jinak tihleti umělci za každou cenu ve zprávách, no.:o)
placirkabodlo
24. února 2012 • 17:16
nemas nejake vlepky? treba free kevin ty pyco? zaviraji (zavreli, a pry ho zase .... pecka) ti kolegu za skoly. brizolit nepotrisnil
tonyno
24. února 2012 • 17:00
- zkrátka 100hoven
emarousova
24. února 2012 • 14:18
Tak to v poslední době u nás vypadá. Komu vadili upravení panáčci? Barva na semaforu zůstala stejná, takže k ohrožení nedošlo. Myslím si, že je tam měli nechat pro pobavení turistů i běžných občanů. Člověku hned zvedne náladu, když v šedi běžného života vidí neobvyklou věc. Ale fantazie a vybočení z každodennosti se asi u nás neodpouští.
sendyman
24. února 2012 • 14:27
Jj, souhlasím, Emo!
von.rammstein
24. února 2012 • 18:03
ahoj Sendy, tak už se těšíš na zítřek?
sendyman
24. února 2012 • 18:43
Těším, protože mám¨proč. Já tam budu.
A co ty, troubo?
placirkabodlo
24. února 2012 • 19:35
myslis, ze by mel sendy sedet nalevo a nebo napravo od psychopatu. mi to furt neni jasne