Komentáře

Zpět na článek

Zrušte Baník, p**o!

30 komentářů

kkk999
23. února 2012 • 08:55
Jsi král blbů. Zfetovaný dementní pablb, který si ve své tuposti nevidí na špičku nosu. Kdyby Policie ČR tvrdě zakročila proti těmto opilým a zfetovaným dementům, kteří napřišli na fotbal, ale kteří se přišli rvát, ulamovat sedačky a sprostě a vulgárně řvát, kteří pomalu nevědí, kdo s kým hraje, tak by to bylo vyřešeno. Tyto rváče bych nechal pochytat, zřezal je jak čerty, až by se zas*ali a kdyby tuto proceduru podstoupili opakovaně, přestali by svou přítomností kazit fotbal. Jenže to by zase takynovináři jako jsi ty řvali o porušování lidských práv, že?
bekous
22. února 2012 • 16:21
Uz nekolik let co ctu casopis Reflex, zamerne preskakuji clanky od JXD,jelikoz se da lehce predpokladat jejich scenar i jejich konec.To se u sportu,jako jedny z mala cinnosti, nastesti predpokladat neda. Tentokrat jsem udelal vyjimku a clanek jsem si precetl(jeho nadpis me k tomu donutil).Nemel jsem to delat...Kazi to celkem dobrou reputaci celyho casopisu, o kterym ted premejslym,ze si ho prestanu kupovat.
harve
22. února 2012 • 15:25
Sleduji Vás už pár let..... Na Vás plně platí, co tvrdila moje nebožka maminka: "Čím starší. tím blbější......"
placirkabodlo
22. února 2012 • 16:08
no, ja ti do te konstrukce nechci kecat no, ale ... tak nebudu no nic
Karel Filek
22. února 2012 • 14:42
Sem napište váš vzkaz!Je s podivem,že p.Doležal něco takového může vypotit.Baník za ty pitomce,kteří se jdou na stadion porvát nemůže.Já toto chování odsuzují.K vůli několika magorum nechodí spousta slušných lidi na fotbal.Osobně se chci na fotbale bavit hrou i když se většinou není na co dívát.
redatorek
22. února 2012 • 11:40
HOHO! Tak tohle verbální čí spíše rektální vyjádření pochybné primitivní existence redaktora mě opravdu pobavilo.Vaše inteligence se pohybuje někde okolo publajícího bahna čí kysaného zelí. Prosím zavřete se doma a začněte znova s výchovou cca od 3 let protože se mě zdá že se někde něco pokazilo.A přestaňte psát hnůj. Ho** , De**
torien
21. února 2012 • 17:30
cituji "Kdyby v jakémkoliv oboru lidské činnosti tak dlouhodobě, skoro veřejně a očividně a zcela bohorovně „plavali kapříci“, bylo by celé takové podnikání postaveno mimo zákon" ohooooooo .
A toto prosím napíše někdo kdo je zaměstnán ve firmě která se veřejně a bez jakéhokoli studu(je jen jedna z mnoha) podílí na korupci (co jiného jsou články na objednávku a za úplatu,i když v košer formě,např. inzerci) a bezostyšně lže ve svých periodikách.Ne nadarmo se říká že policajti,novináři a politici jsou největší kurv...y.
V prvé řadě by měli postavit mimo zákon tyto "obory lidské činnosti". Vám taky pane Doležale nikdo nezakazuje psát tyhle "drogový žvásty",ať už z důvodu soudnosti,šlo by to těžko zakazovat psát člověku který leze do tolika ***í že už neví kde je východ,či z důvodu soucitu,páč je každému jasné že by jste chcípnul hlady,protože by jste normální práci než toto svinstvo dělat nemohl
Pjetkovic
21. února 2012 • 11:27
Doležal, který dlouhodobě bojuje proti prohibici drog teď najednou navrhuje prohibici věřejného pořádání fotbalu. A to v článku, kde drogovou problematiku srovnává s tou fotbalovou. Vy už jste, pane Doležal, úplně rezignoval na přemýšlení anebo už píšete jen kvůli žoldu?
trenerpepa
21. února 2012 • 10:28
Na příštím tréninku fotbalových žáků našeho vesnického fotbalového oddílu předstoupím před své svěřence a řeknu: "Serte na fotbal, běžte si píchnout heroin, je to méně nebezpečné". Nemohu uvěřit, že se pod tento článek podepsal dospělý člověk.
sendyman
21. února 2012 • 00:20
Nechci se zastávat vypatlanců. Oni jsou jedním z důvodů (krom samotné úrovně hry), proč už dávno nechodím na fotbal. Ale zřejmě na rozdíl od Vás, JXD, jsem viděl záznam v TV. Jeden vypatlanec FCB vběhl na hrací plochu. Motalo se kolem něj asi 3-5 "pořadatelů". Místo, aby ho čapli za křídla a předali policii k řešení přestupku a narušení utkání, tak ho (zejména jeden z nich, chtělo by se mi říct "typický hololebec", i když si nevzpomínám, co měl na hlavě, ale v hlavě dozajista neměl nic) nesmyslně, leč systematicky kopali a mlátili pěstmi do hlavy, přímo před zraky fanoušků FCB.
Ani se nedivím, že se tribuna "vzbouřila"...
Sparta, p**o!