Komentáře

Zpět na článek

Chvála cenzury

19 komentářů

nurmisur
20. února 2012 • 23:22
Demokracie se vždycky požírá a nakonec se změní v totalitu...to je přirozený vývoj. Je pravda, že je třeba mít jistou míru kontroly nad obsahem a jeho přístupností....ale je to vůbec možné? Asi ne...takže "I´m on the highway to Hell"
leonardoii
15. února 2012 • 19:05
Pane Nováku,
uvědomte laskavě kdo vychoval všechnu "hrúzu" na internetu, všechny ty nácky, komouše a kriply. Byli to fotříci, jejichž ambice a ego jsou (byly) větší než jejich inteligence, šlo jim hlavně o to, aby měli velký fáro a aby je kvúli němu kámoši brali, než o výchovu vlastních dětí, výchovu svých dětí nechávali tupě na škole.
cartouche66
15. února 2012 • 17:59
... že mu na youtube tak vaděj Jak si to hnedka pospojoval s Júdama, kluk šikovná Je znát z jeho článku, že za všim tím pindáním okolo a dokola mu jde hlavně a především o toto. Aby jim nikdo nezasahoval do yěch jejich hejblí a kejklí, asi tak
cartouche66
15. února 2012 • 18:00
Sorry - ne na youtube, prý na Goole ... Dokonce!
placirkabodlo
15. února 2012 • 13:05
....­....­....­....­....­../′­ˉ/)
....­....­....­....­....,/­ˉ../
....­....­....­....­.../­..../
............ ./′ˉ/'...'/ˉ/`
....­....­../'­/.../­..../­....­./ˉ\
....­....('­(...′­...′­....ˉ~ /')
....­....­.\..­....­....­....­...'­../
....­....­..\.­....­....­....­....­./
....­....­....\­....­....­....­..(
....­....­....­..\.­....­....­....\­..
pismenacislice
15. února 2012 • 16:36
dobře a stručně vyjádřeno
filiprx
15. února 2012 • 18:51
Krásná ruční práce
placirkabodlo
15. února 2012 • 13:04
stary soudruhu novaku, rekni mi, ktere masky opakovane sundaly nekolik poradu na STATNI CT, ktere se venovaly odkryvanim tech odpornych rypaku schovanych za maskou nejake zkurvene politicke strany? a ty tvoje kecy, ze to nekteri z "NN" mysli dobre si schovej pro milouse jakese sasku trapny. o co se to tady proboha snazite? myslis, ze se po pedofilech na netu nejde? ze jsou "svobodni" nebo o cem to ty joudo meles? problem je, ze diky takovym idiotum jako jsi ty, pak uz nebude problem udelat pedofila z kohokoliv. ty by sis mel dat LSD nekde v klidu pod hvezdnou oblohou, a rozmyslet si, co tu vlastne delas. hamsika s buchertem vem s sebou. kdyz budu mit doma planek, a to dokonce ve fome plakatu, na vyrobu atomove bomby, budes to ty urvalku, ktery zatahne za propadlo? samozrejme az po dokonalem a humanistickem muceni pico.
Jirka1313
16. února 2012 • 03:38
Dneska bych souhlasil!
pismenacislice
15. února 2012 • 12:50
Nedokáži pochopit, že se autorovi nelíbí, že si na internet dává každý, co chce. Mravní zákon v mně mi říká, že právě v tom je ta svoboda slova. Pan Novák by asi hned zřídil nějaký úřad, který by lidem zakázal uveřejňovat to, co se úřadům nelíbí. Jak jsem si povšiml, tak stará média, která jsou takto pod kontolou, už dávno nejsou svobodná. A navíc slouží nejrůznějším zájmům, krom toho veřejného zájmu...