Komentáře

Zpět na článek

Rasistou za hodinu a půl

13 komentářů

poool
1. února 2012 • 00:25
Kdyby si autor vzal černošku, pravděpodobně by musel mluvit do půl roku stejně, nebo jí tolerovat, že ho třikrát denně podvádí.Některé národy u jídla mlaskají povinně, na porno se občas dívá kolem 99% bílých chlapů, možná vás vyvedlo z míry, že jsou černí, ale to je u černochů poměrně běžné.
Možná by pomohlo pár hodin meditovat nad frází "utřídit si myšlenky, než něco napíšu " a nepodléhat tolik okamžitým náladám.
Jádrem článku je pohoršení nad existencí černochů, což mne trochu překvapilo, ačkoliv jinak také zastávám názor, že by radši měli zůstat doma.
subhuman
1. února 2012 • 11:02
Vse dobry az na ten konec. Jen, kde je to doma? Treba, je to prave v CR. Kde nejsou valky, hladomor atd. vse pod vedenim Zapadniho kapitalu. Po staleti jsou zeme "tzv. tretiho sveta" okradany a zotrcovani zapadem, aby meli majetni jeste vic. Bylo by fajn, kdyby lide mohli byt tam, kde je jejich domov ci srdce.
daremes
31. ledna 2012 • 15:38
Do baru, kde občas pracuji jako dj, se často chodí ohřát černí naháněči z Václaváku. Některých si ani nevšimnu, někteří jsou ***i a někteří jsou fajn. Úplně jako v případě té naší bílé špíny. Čeho jsem si všimnul je to, že o sebe dbají více než my a méně smrdí. Jeden z nich, kterého považuji za něco jako známého, často vypráví o jeho rodné Nigérii. Když začne mluvit o osobnějších věcech jako o nemocné babičce a jejím vztahu k jeho mámě, co se mu stalo na letišti, že má zase rýmu, že ho taky moc nebaví fotbal, ale že před kámošema dělá, že jo, aby je nechal vykecat se atd., tak si člověk uvědomí, kolik toho máme vlastně společného...
subhuman
1. února 2012 • 11:04
Uz jsem se bal, ze jsem Cesi jen banda ufnukanejch, rasistickejch buziku!
subhuman
1. února 2012 • 11:04
Uz jsem se bal, ze jsem Cesi jen banda ufnukanejch, rasistickejch buziku!
subhuman
31. ledna 2012 • 11:27
Pane Heger, co je toto za clanek? Zkusim se odivat na vase ostatni clanky, ale po precteni toho prispevku, mohu s klidem prolasit, ze jste dost spatny novinar. Vite je mi jedno, jestli jste rasista ci ne, a ze zazitek z te "internatove kavarny" mohl byt sok, ale k sakru...vy musite byt profesional, za toto jste placeny...ne za takovy, s prominutim, nechutny srance. Co se to tam u vas v Respektu k... deje?! Vlastne vubec v celem Cesku?????
cypakus
31. ledna 2012 • 16:10
Tak teď jste pana Hegera smrtelně urazil, tím Respektem. Vy nevíte, že v Reflexu je respekt považován za zbytečný?
filiprx
31. ledna 2012 • 17:15
subhuman
1. února 2012 • 10:55
chybicka s vloudila! Ale pane Heger je dost mizerny pisalek a patri spis do Blesku ci do lisku Mlady nacek.
vonamula
30. ledna 2012 • 20:32
pane Hegere, prosím, zeptejte se kolegy Čermáka, zdali by vlezl do bistra s poflusanou podlahou zaplatit složenky z kompu, u kterého si po nocích černoši honí klády