Komentáře

Zpět na článek

Suchar Nečas ma skvělý smysl pro humor! A hlavně pro odměny svým - ehm...

22 komentářů

tomik007
23. ledna 2012 • 14:03
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
opportunity
20. ledna 2012 • 20:15
na zdejší Univerzitě J. A. Komenského, jež s univerzitou samozřejmě nemá nic společného, protože diplomům téhle školy se na rozdíl od plzeňských práv nikdo ani nesměje
torinese
19. ledna 2012 • 09:17
Vy ale nejste vůbec v obraze. Ani takový katolík by neobcoval s někým,jako je , při vší úctě, tahle paní , co má už kapku po sezóně. Ona ty odměny dostává za to, že vyjednává s kmotříčky podporu pro Nečase, ale pan premiér se sám neušpiní, resp. není s nimi viděn. O sex tady evidentně nejde - řekla bych, že Nečas není zrovna muž plamenných vášní... Toho vzruší tak nějaká pěkná flákota na talíři, vzhledem k tomu, jak nám tuční.
zerovan
19. ledna 2012 • 09:13
I Mečiar měl svoji Nagyovou a jak dopadl. Když si nechá poradit a pořídí si "Escort" tak si víc užije a stát na tom jen vydělá. Ale co by tomu řekla stranická pokladnice, že ano
pismenacislice
18. ledna 2012 • 12:22
Nevím, asi se to někomu může zdát podivné, ale nechápu, proč by např. šéfka kabinetu vlády měla brát o řád nižší peníze, než kolik by dostal člověk v managementu ve větší soukromé firmě.

To jako myslíte, že za 40 tis. hrubého nalákáte nějakého opravdovského schopného odborníka, když by si na obdobně odpovědné pozici v soukromé sféře vydělal o řád vyšší částku?!

Nagyovou neznám. Nevím, jestli si tu chválu od vedení ODS zaslouží, ale kdyby byla opravdu dobrá, tak 300 tis. měsíčně není částka, která by byla mimo.
muhlhaus
18. ledna 2012 • 13:03
Jestli si někdo vydělá 300 tis. v soukromé firmě, tak ať si vydělá, když mu to zaměstnavatel dá- celkem to nikoho nemusí zajímat. Ale tady jde o peníze daňových poplatníků, takže to nás musí zajímat naopak velmi! Opravdu schopného odborníka možná za 40 tis. nenalákáte, ale aby měl větší příjem než sám premiér, to už mi přijde mimo dost. Samozřejmě lze klást otázku, v čem byla "opravdu dobrá"... (Dobešova blonďatá náměstkyně či co, která byla rovněž královsky placená, měla dle Dobeše skvělé schopnosti propouštět úředníky - na to ale dle mého není třeba žádných geniálních schopností).
pismenacislice
18. ledna 2012 • 15:52
Člověče, alespoň si přiznejte to, že o rozsahu a kvalitě práce Nagyové pravděpodobně víte stejné kulové, jako vím já. Třeba je opravdu nehorázně přeplacená, ale to bez interních informací to nikdy nebudu vědět jistě. On to je takový český národní sport - zveřejnit příjem někoho - a pak ho verbálně zlynčovat.

A k platu premiéra a ministrů můžu říct jen jedno - jsou nehorázně špatně placeni. Proč by, sakra, někdo do té politiky lezl, když je schopný?! Vždyť by si třeba u Škodovky vydělal jako manažer podstatně víc než jako premiér - a bez asistence kamer a novinářů, bez ztráty soukromí, bez toho, aby ho každý jouda pomlouval...
rflegr
18. ledna 2012 • 18:54
Pane, blahopřeji Vám k vašemu přesvědčení, že lidé v Česku chodí do politiky s úmyslem sloužit lidu a nikoliv hledat svůj finanční výtah vzhůru. Pokud jde o platy státních zaměstnanců, jsou na mé výplatní listině a mám právo je znát. Ve svém druhém odstavci hovoříte o nějakých schopných politicích. Mohl byste prosím alespoň jedno jméno vypsat hůlkovým písmem? Politici současné éry stojí za ***. To *** je za nimi vidět a jeho objem se jen zvětšuje. Nejsem kdejaký jouda, jsem ten, kdo jim přispívá na plat a za to bych rád viděl jejich kvalitní práci. Do žaláře mohou jít i nekrvavou cestou (viz Island) jen za špatně zvládnutou práci. Pokud předseda vlády píše odměny své milence už by měl mít v pondělí ráno nástup. Dříve si frajeři alespoň holky platili ze svého, to byla vždy věc cti... Ale čekejte čest od člověka, který v okupované zemi hřímal z tribuny coby svazák SSm.
rflegr
18. ledna 2012 • 14:45
Vládní úřád svojí dekadencí úřeníků předstihl všechny představy obyvatel. Účetní Nagyová dře jako kůň, Dobeš za několik milio definoval oběd a se stopkami v ruce vydal vyhlášku, že vyměšování žáků se dá stihnout za 2 min 53 sec. Za plánovanou odstávku ministerských příživníků vyplatil Bátorovi čtvrt milio ap. Někteří dají odměny i za to, že si jejich poradkyně nechají napsat písemku, aby se dobabraly alespoň k možnosti titul zakoupit. Vláda a jejich týmy se pomalu přesouvají za hranice idiocie a ve své vymyté makovici stále veří (a oprávněně) v nemožnost potrestání. Lidu se připomíná jejich vina na stavu země a nařizuje způsob náprav. Prorostlá justice se postará, aby se nikomu z mocných a z justice nic nestalo. A nepřizpůsobiví? To je problém jako na zavolanou, klidně se nechá i eskalovat i k tomu nejhoršímu. Krásně to přispěje k překrytí vládní mafie a konečně se vytvoří pořádný nepřítel, který bude postupně předhazován statečnému českému národu.
pismenacislice
18. ledna 2012 • 15:54
Pravděpodobně máte na mysli jméno: "Fantozzi"