Archív

Zpět na článek

Ničí nás zlatý český žrádlo

3 komentářů

veramarie
7. ledna 2012 • 02:20
Mily Petre Holce,clanek neni nic moc, zadny objev,navic zustal na povrchu problemu. Jinak receno, to je jako byste nadaval na kutilske krejcove a svadlenky, na kutilske kadernice a masery apod. Tomu se neda zabranit vubec nicim. Jednim faktorem, proc se tak deje, jsou penize - tedy jejich nedostatek, takze se snazime vyjit s tou troskou, co je v penezence. A to druhe kutilstvi je z presvedceni, ze v nekterych oborech neni treba vzdelani, ze staci fantazie a pohled do talire souseda pres plot a ze to bude ve fajnu, protoze to proste zmaknu. Ta nase nabubrelost vsehoumetelstvi. Na kuchare se dostal sveho casu kazdy - protoze co to je kucharina? Stejne jako na zednika. Jednoduse podcenovani toho zakladniho - profesinality. A co je profesionalita, nezli vzdelany kumstyr oboru se smyslem pro zodpovednost. Takze - vzdelavejme se a ucme se od lepsich. Ostatne, ceske kuchyni odzvonit musi, podle skromneho usudku je to ta nejtezsi kuchyne pro stravniky a ta nejblizsi cesta k metrakovym bokum a rychlym kolum sanitek. S pozdravem Vera
mirekrott
5. ledna 2012 • 21:33
Proč skoro v každém článku dáváte najevo, že nenávidíte eidam?
wayda
5. ledna 2012 • 07:41
...a každý kdo měl doma štěňátko je chovatel, kdo si umí usmažit vajíčka je mistr kuchař, kdo doma postavil "kantku" na dvoře je stavař­....­..Ne­naro­dil se praotec čech v divadle? (vedle brouka Pytlíka?)