Komentáře

Zpět na článek

Nádor jako porozvodová psychoterapie

29 komentářů

anelam
11. ledna 2012 • 11:55
Přece nemůžete mít rakovinu,když sjíždíte trávu?V konopí je lék-je psáno,že tráva dokonce rakovinu umí vyléčit-tak je to pravda nebo ne?
placirkabodlo
11. ledna 2012 • 17:11
myslim, ze vyzkum rika, ze na rozdil od chemoterapie cannabis nenici zaroven s poskozenymi zdrave bunky, ale zdrave zustavaji cool+dalsich milion veci. ja vim, ze tobe by to nedoslo, ani kdyby jsi diky tomuto objevu zil kvalitneji. a prave diky takovym, jako jsi ty je vyzkum o tisice let zpozden. ale jsou i horsi lide nez ty - tj. nejen hloupi - ale i navic zli, proste tupi fanatici kteri sice nemaji rozum, ale maji MOC.

tady mas vybrany nahodne jeden link, kdyz to nezvladnes sam. stejne si ale myslim, ze ty zustanes u petroleje pod kuzi, jako tradicniho leku. nic proti, pokud to je tva kuze, asi to tak musi byt nez prijde kouzelnik.

http­://ak­tual­ne.cen­trum­.cz/do­maci/­zivot-v-cesku/­clanek­.phtml­?id=65­5434
demontormen
10. ledna 2012 • 13:31
Teda lidi, vy jste takoví ***, že to svět neviděl. Hořkost a zloba, kde se to ve Vás bere? Vždyť je to vážná věc a vy se nestydíte si tady trapně ulevovat. Kolik z vás by to řeklo Jirkovi přímo do očí?

Jste slabí, zbabělí a nelidští. Vždyť jde o vážnou věc, nemoc, o které se nedá říci že by si ji někdo zasloužil, ať už je jaký je. Tyhle "drsné" komentáře z vás neudělají borce, naopak ukazujete jak jste nízcí a primitivní. Tohle není lidské chování. Je mi z vás zle.

Panu Doležalovi, ostatně jako všem, kteří mají podobné problémy držím palce.
georg7
8. ledna 2012 • 18:06
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
demontormen
10. ledna 2012 • 13:32
já zas přeji tobě, primitive, aby tě někdo soudil jako ty soudíš.
cattiest
7. ledna 2012 • 21:15
Nejsou lide zdravi, jen spatne vysetreni. Mate nejake osobni problemy?Jdete na vysetreni a URCITE bude lip. Doufam, ze to nic nebude a ze tu budete "hulit" travu aspon 100 let
talpa
5. ledna 2012 • 09:12
Jiný si pořídí pejska on musí mít nádor provokatér
maravesan
4. ledna 2012 • 13:42
Před JXD se může jít Bartošová se svým deníčkem zahrabat!
Už jenom čekám až začne Jiří plačtivě prosit abychom nechali jeho soukromí napokoji

Jana V.
pehasko
4. ledna 2012 • 10:42
mnoho lidí nadává panu Holcovi za jeho "hospodské" příspěvky, ale proti vám je to slabý odvárek. Co vy píšete za hňupoviny je do nebe volající. Já jsem vás nikdy nečetl. Porušil jsem to, protože jsem si myslel, že "znalci" odsuzují Holce, protože čtou lepšího Doležala. Ale slibuji vám, že vámi podepsaný slint již nikdy, ale opravdu nikdy číst nebudu. Stačí mi váš upřímný kukuč. Nazdar
bruce1956
4. ledna 2012 • 10:15
zajeď si do Indie na oblíbená místa a napiš další cestopis. Ženský jsou, až na nepatrné výjimky, ***.