Komentáře

Zpět na článek

Moderátor Kraus bude prezidentem!

21 komentářů

wazza
29. prosince 2011 • 22:28
Kraus je ten, který stojí nad zákony, on je žalobce i soudce, strážce morálky, je to ředitel zeměkoule 2.
Jirka1313
26. prosince 2011 • 00:36
Bavíme se tady o tom, co je a není v tiráži. Pokud by to někdo ukradl, dá se to žalovat, pokud je to majetkem vydavatele, nikomu do toho nic není. Ani senzačnímu panu Doležalovi, kvůli kterému chci rušit předplatná už tři roky. A opět jsem prošvihl termín.
Co se týče pana Krause, čeho je moc, toho je příliš. Kraus už nemá na týdení periodiku, není už moc atraktivních hostů za chleba s máslem a také déchází invence. On není David Letterman a jeho syn není Paul Shaffer. Ale podívejte se do občanky, kde žijete.
Tady platí to, že jak se někdo jednou natře, už je profláknutý na cellý život. Pokud budeme zastávat tuto doktrínu, dojdou nám lidi. A to, co říká o politice není tak blbý. Říká to srozumitelně, trochu populisticky, ale proto to lidé poslouchají. A Karel Šíp se s tím nedá srovnávat. Dělá úplně jinou disciplínu. I když senzačně.
Jirka1313
26. prosince 2011 • 00:39
Konečně on ten Reflex taky není pro bůhvíjaké intelektuály!
jan77
25. prosince 2011 • 10:10
Atentat v Lutychu spachal imigrant ze severni Afriky v minulosti jiz nekolikrat souzeny za prechovavani zbrani a drog.
panna
24. prosince 2011 • 19:32
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bulacek
23. prosince 2011 • 21:54
bohužel po mnoha létech něco 'jinýho' než hokej semknulo ten náš národ........
placirkabodlo
23. prosince 2011 • 18:49
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=d3si­1ESl5q­Y&fe­ature=­fvsr
davidrudolf
23. prosince 2011 • 14:43
Chápu že poslední dobou je toho na nás na všechny trochu moc, ale co se tohoto článku týče, myslím že podrážděnost je zbytečná. Čirou náhodou jsem četl rozhovor s vydavatelem magazínu Kraus a ten koncept dle Lindy zmínil jako jednu z prvních věcí a co se motivu originality týče, myslím že podobné projekty lze hodnotit spíše kladně.
kicker
23. prosince 2011 • 10:59
Snad každej českej seriál, filmy tu máme zas přes kopírák podle těch, co už se tu točili dřív, časopisy se ani nedivím atd. Ono taky, co jinýho dělat pro tak malej národ ***amotnejch, než všecko kopírovat, když je to o dost levnější, než něco vymyslet. Stejně jako Reflex už nic nevymýšlí a zkouší se předělat do bulvárního plátku. Pan Kraus má alespoň často rozumné názory, Reflex je bohužel poslední dobou naopak zavřel asi někam do trezoru, protože názory v reflexu jsou povětšinou dost útočné a na úrovni buranské politiky. Asi se bojíte, že by vám mohli přebrat zákazníky?
pehasko
23. prosince 2011 • 09:38
Nezbývá mi než s Vámi souhlasit. Již delší dobu Kraus nic nového nepřináší a jeho "šou", při níž převládají jeho drzosti nad obsahem je asi zatím populární, ale myslím, že už Krause bylo dost. Expanze do další části medií je asi odezvou na upadající popularitu v TV a snahou zachovat si snadný příjem. To je můj osobní názor a je mi jedno, zda s ním někdo souhlasí či nesouhlasí. Umělci dnes jsou charakterizováni křečovitou snahou udržet se na podíích, protože z toho kape. Televize je plná důchodců, sotva čochtajících, s povolenými stehy plastických operací či dokonce po mrtvici a přesto nás neustále oblažují mladistvým poskakováním na podiu či předváděním se v posilovnách, kde sotva supí, kteří ale nezapomenout zdůraznit, že byli několikrát v Americe. Občas přitáhnou svého buranského partnera s tikem v oku a v růžových šatičkách a kozačkách a je vymalováno. Tím nás baví televize a diví se, že ztrácí diváky. A Kraus se do této kategorie pomalu přesunuje. Nazdar