Komentáře

Zpět na článek

Vzpomínáte? Do Evropské unie nás lákal řecký kavárník

10 komentářů

panna
29. listopadu 2011 • 09:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pinkkk
28. listopadu 2011 • 20:34
Klídek, pohoda. Jako v nějakém českém radiu.
jiri4
28. listopadu 2011 • 14:02
Že by nám bez EU bylo lépe? Naši skvělí a nezkorumpovaní politici by jistě hájili národní zájmy lépe než bruselský úředník a jistě by vůbec nerozhodovali podle všimného od zahraničních firem. A pokud by někdy chtěl Putin naši slabou zemičku do své konfederace (přeci jen ležíme trochu jinde než Švýcarsko), asi by se to rozhodovalo jinak, než referendem. Ale hlavně, že je na co nadávat. Kdo nenadává na Brusel, není Čech!
atreides
29. listopadu 2011 • 17:40
plácáš hovadiny synku. jsi prostě jen nevzdělaný,lehce manipulovatelný blb!
sedlakjura
30. listopadu 2011 • 12:34
Mně spíš připadá jako blb ten, kdo se tady někde oháněl dvěma tituly a na potkání uráží každého diskutéra, který zrovna nesouzní s jeho názory. Ty jsi možná vzdělaný, ale chováš se tu často jak vymaštěný k.okot. Přeji hezký den, chytrolíne.
hedlik
3. prosince 2011 • 20:40
Trefné!
pooch.ledog
29. listopadu 2011 • 20:46
No tak s Unii to rozhodne v poradku neni a bohuzel uz pracuje sama proti sobe. Melo to by trosku jinak, a mohlo byt i lip...ale porad mi nikdo nevysvetlil, o co to bude lip az Unie nebude. Protoze to, co vyjmenovavate nam zustane, stejne jako rozbujely urednicky aparat a kmotri co si to delaji vsecko po svem. Problem neni ani tak v Unii jak v te zalibe v byrokracii, ktera dneska tvori novodobou slechtu ktera ma skutecnou moc nad lidma, plus v tom, ze normalni clovek, pilny a pracovity je za blba dobreho tak k oskubani kdezto kdejaky povl se podporuje aby byl na statu zavisly jeste vic. Kam jinam by stat dal vsecky ty uredniky co se o to musi pak starat a navic je takova masa zivena statem dobre manipulovatelna a to ne jen pri volbach.
Dokud bude tohle existovat pak je jedno, zda je ci neni nejaka Unie. A az nebude, vznikne stejne dalsi byrokracie co bude tentokrat kontrolovat vztahy mezi ostatnimi zememi, a z toho budou dalsi moznosti pro dalsi kmotry a byro­kraty­....ne­verim, ze se tim neco zmeni. Ted se nadava na Unii, pak se bude nadavat na neco jinyho. Ta chyba je v lidech, v tom jak chteji urvat co nejvic moci a bohatstvi na ukor jinych a to zadny pad Unie nezastavi.

Mimochodem, Unie Irsku skutecne pomohla a mohlo na tom byt i za recese lip nez je ted. Jenze taky dostali najednou velky kus krajice ktery nedokazali efektivne stravit. To je jejich chyba, ne Unie. Investovali ty zdroje z velke casti uplne blbe.
ruzenka71
29. listopadu 2011 • 23:43
..tak si naraž nějakýho nigerijce a můžeš odtáhnout do africký *** !!
strassidlo
30. listopadu 2011 • 13:07
Ušetři si svý rady, Ondys! Tahle dáma žádnýho ne.gříka nepotřebuje, to jen ta tvoje prostituující se dcera by bez nigérijského šmudly neměla co do huby!
calvert
8. prosince 2011 • 22:00
Proč nadávat - když je tolik možností to "chválit" žeee