Komentáře

Zpět na článek

Že to těm bolševikům není pořád blbé

40 komentářů

nakop
30. listopadu 2011 • 07:09
Sem napište váš vzkaz!
panna
29. listopadu 2011 • 10:01
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jose.d
28. listopadu 2011 • 22:23
Dobrý článek, děkuji
strassidlo
27. listopadu 2011 • 17:42
pletete si pojem a průjem. Nemám v úmyslu se zastávat komunistek, ale faktem zůstává, že tentokrát mají, bohužel, pravdu a vy se snižujete k banálnímu klišé "-kdo vidí Mašíny jako vrahy -je komunista". Tak to, sorry, to máte hodně špatné informace, protože tady vůbec nejde klást rovnítko, tady jde pouze o to, že slušný člověk vraždu odsuzuje vždy a to jak na straně komunistů, tak na straně Mašínů.
A v tomto konkrétním případě se kruciálně mýlíte zejména proto, že Semelová a Nedvědová osobně nikoho nezabily na rozdíl od Mašínů. Takže vtomto "vztahu" jsou morálnější, než vaši rádobyhrnové. A omlouvat zlo spáchané Mašíni tím, že "však oni komouši vraždili také, a víc" -je hodně slabomyslné i na redaktora upadajícího RX.
A že se *** Paumer vrátil a "polemizoval" -to myslíte jako humornou nadsázku, že ano? Ten se vrátil jen z hamižnosti, aby si nemusel při svý nemoci platit drahou zdravotní péči v USA a polemizoval tím způsobem, že lhal kudy chodil a vymýšlel další a další bajky o údajném hrdinském boji s komunismem, který fakticky nikdo z té partičky nikdy neprovozoval.
strassidlo
27. listopadu 2011 • 17:45
Ježíši, tak on tep.lou-š je tady nekorektní cenzurovanej výraz???!!!! A co třeba bukvice Paumer?
panna
29. listopadu 2011 • 10:04
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
strassidlo
29. listopadu 2011 • 15:04
To jistě ne, ale stejně tak není normální uctívat vrahy jen proto, že se tito zaštítili pohádkou o boji s komunismem, kterým jejich skutky fakticky nikdy nebyly. A smutné na tom je, že komunisti v padesátých letech zneužili kriminálníky Mašíny pro rozpoutání represí proti lidem a dnes zneužívají jejich oběti ke své propagaci.
A jen pro pořádek, jak vnímáte členství v KSČ u matky Mašínů v KSČ a Ctibora Nováka -vůdce jejich takzvaně odbojové skupiny????
atreides
26. listopadu 2011 • 16:41
jsou hrdinové, bolševik patří do plynu!
zerovan
26. listopadu 2011 • 09:16
teď jen v zajetí svých zrůdností, omylů a mýtů. Navíc nemají, jen občas vyplyvnou jedovaté sliny
jiriydolezalostny
25. listopadu 2011 • 22:02
V Kambodže rudí kmérové vraždili lidi kvůli brýlím, v KLDR možná taky občas někoho , ale spíš hlavně v tý Kambodže, jinak pozor, trošku rozdíl mezi komunistama z těhle šílenejch zemí a našima domácíma....ano...v těh 50. letech byla řada podobná, stalinisti, jasný, ale pak už né....Mašínové vraždili nevinný, ale proti prolhanejm komoušům bylo třeba se postavit, takže....většina lidi byli holt chamtivný blbý svin.ě...vždycky to tak bylo a bude