Reportáže
Kolaborace vrcholí zradou vlastního národa. Zeman na vlasteneckém semináři kritizoval Pavla
12 komentářů
Uživatel_5700993
7
Tahle tlupa kolaborantů udělala z vlastenectvím sprosté slovo...
Přejít do diskuze
@Marit Hm a co je ti přesně do toho, jak a kam český prezident plánuje své soukromé cesty?
Zeman je jako smrad nad hnojištěm.
Už tam chybí jen druhej opozičně - smluvní tajtrdlík.....🤫
Už tam chybí jen druhej opozičně - smluvní tajtrdlík.....🤫
@Miloslav Podhola
já tebe také nedržím a můžeš třeba do CCCP...Musíš se smířit s tím, že DRTIVÁ většina (cca 80%) našich zákonodárců je pro setrvání v EU... Až to bude obráceně, tak se s tím zase smířím já...
já tebe také nedržím a můžeš třeba do CCCP...Musíš se smířit s tím, že DRTIVÁ většina (cca 80%) našich zákonodárců je pro setrvání v EU... Až to bude obráceně, tak se s tím zase smířím já...
Hm a když Ovar skončil s tlacháním vyčpělého politika, zablil to nakonec vůkol? Bylo by to odpovídající jeho formátu ožralce.
Opoziční svoloč s hradním gerojem má plná usta demokrace jenom proto, že k ní má co nejdál. Soudruh rozvědčík nám vycestováním do zahraniči před volbami a tím jasně dokázal, že jeho osobní zájmy jsou nad zájmy Česka.
Autor článku slovně dehonestuje vlastence.
Asi fandí EU, jako prezident PP!
Nikdo ho v Česku nedrží.
Může se jít živit kamkoliv jinam!
Škoda ho nebude!
Asi fandí EU, jako prezident PP!
Nikdo ho v Česku nedrží.
Může se jít živit kamkoliv jinam!
Škoda ho nebude!
Hlavní sál PS ČR už toho zažil tolik, že podobný seminář je jen další z mnoha aktivit a prekérek, která už svoje pořadová čísla mají. Pokud nebyl porušen zákon a předpisy PS ČR podobné využití sálu umožňují, záleží už jen na vkusu a osobním vnímání podstaty demokracie každého z nás. Nehledě na to, že hl.sál PS ČR je už minimálně dvacet let tím nejvyužívanějším místem k předvolebním kampaním, politickým agitacím a zviditelněním se všech, kteří si říkají poslanci. Takže...zase jedno zbytečné Reflextéma, které na SPD těsně před volbami nasvítilo. Pozitivně nebo negativně, ale nasvítilo.
tohle nevymyslis, to je možný jen u nás, cizinec,japonskej fasoun, proruskej kolaborant okamura s dalším proruskym a procinskym kolaborantem Milošem Lihosem a našimi pomocnými flastenci, hází všechnu vinu a možné ohrožení naší suverenity a státnosti na Brusel a potomky ,zduraznuji, na potomky sudetaku , a co ruskej a čínském smejd a USA s ***m trupem?vy duté hlavy a co afd? tak ještě jedna otázka ,co stovky sudetaku členu afd? ty jsou podporovatelé naši suvenerity a statnosti? mate ty makovice vypatlany. už se těším jak budete rozlišovat vaše největší kámoše členy z afd a sudetaka v afd.kaspari.