Divoký kačer
Tünde Bartha vyhodila všechny pracovníky ministerstev a nahradila je jedním Karlem Havlíčkem
9 komentářů
Eva Folbrová
0
Jenom pro pořádek...V nadpisu článku je uvedeno, že p.T.B.bude vyhazovat VŠECHNY pracovníky ministerstev, v perexu se píše o vyhazovu pracovníků ZBYTEČNÝCH a článek samotný zase souzní s titulkem. Pokud bychom se dohodli na tom, že ministerstva opustí VŠICHNI ZBYTEČNÍ zaměstnanci, není co řešit a nápad p.T.B.by se mi jevil jako hodný pozornosti. Kačere, kačere...takové diletantství se neodpouští. A v politické satiře už vůbec ne. Reflex nezklamal! 😃
Ondrej Kocan
0
@Eva Folbrová No!, nemá talent! - musí s náma ještě dneska hrát?...Kuzma je támhle!
Eva Folbrová
0
@Ondrej Kocan Já bych do reflexspolku mistrovství K.I.Prácheňského netahala. V Reflexu už jsou jenom mrtvé ruce. Nic víc.
Ondrej Kocan
0
@Eva Folbrová Nepište mi a pokud možno nepište vůbec! Věnujte se jakékoli činnosti, ale jiné!
Eva Folbrová
0
@Ondrej Kocan Ke koresponci jste inicioval Vy mě. Pamatujete? 🫠
Uživatel_5700640
0
@Eva Folbrová Všichni pracovnící jsou zbyteční. Tak jsem to pochopil já. Jen nechápu to vyhození. To se myslelo, že jako z okna?
Eva Folbrová
0
@Uživatel_5700640 Váš nápad se způsobem vyhození není k zahození. Kam potom s nimi, na to už nám dala historie odpověď.
Ondrej Kocan
0
@Uživatel_5700640 jestli máš mezery ve vzdělání ohledně vyhazování z oken, pusť si hru Blaník od DJC, kde je Die Fensterpolitik krásně rozebrána v úvodním semináři
Tunde Bartha doplatila na svou horlivost a Andrej Babiš v současné době řeší, jak řešit situaci bez svého PR týmu
Mistryně světa v analboulderingu byla tolik zapálená do ,,cosa nostra", že ve slepé víře v nadlidský potenciál svého vůdce vyhodila i Karla Havlíčka, Babišuv PR tým, a nakonec i sama sebe! Zoufalý Andrej teď, jak víme z uniklých odposlechů, obvolává své staré dobré odvolané známé:,,Ty vole Máro, prosím tě! vrať se! Ta kráva pochopila větu, vyhoď je všechny doslovně a co teď s tím? Napiš zas něco na Facebook čím ty trotly uklidnim a pak klidně nějakou knížku. Postavím ti koksovnu a utopím tě ve škváře!"....,,Jardo, tomu neuvěříš, ta pizda vyhodila úplně všechny, potřebuju tě, stejně jsem Havlíčka vždycky nesnášel, ty jsi byl vždycky moje pravá ruka!"....pak přišel na řadu Marťas obranář a mnoho dalších, které vydíral, že jestli mu nepomůžou, tak se zítra zastřelí!
Upozornění: Tenhle komentář je fake new, která se sice nestala, ačkoli je velice uvěřitelna!
Mistryně světa v analboulderingu byla tolik zapálená do ,,cosa nostra", že ve slepé víře v nadlidský potenciál svého vůdce vyhodila i Karla Havlíčka, Babišuv PR tým, a nakonec i sama sebe! Zoufalý Andrej teď, jak víme z uniklých odposlechů, obvolává své staré dobré odvolané známé:,,Ty vole Máro, prosím tě! vrať se! Ta kráva pochopila větu, vyhoď je všechny doslovně a co teď s tím? Napiš zas něco na Facebook čím ty trotly uklidnim a pak klidně nějakou knížku. Postavím ti koksovnu a utopím tě ve škváře!"....,,Jardo, tomu neuvěříš, ta pizda vyhodila úplně všechny, potřebuju tě, stejně jsem Havlíčka vždycky nesnášel, ty jsi byl vždycky moje pravá ruka!"....pak přišel na řadu Marťas obranář a mnoho dalších, které vydíral, že jestli mu nepomůžou, tak se zítra zastřelí!
Upozornění: Tenhle komentář je fake new, která se sice nestala, ačkoli je velice uvěřitelna!