Komentáře
Volby v Rusku: Cirkus s drony nad hlavou, ze kterého si Putin udělá mandát pro další válku
4 komentáře
ALOIS ŽILKA
4
Kanaková máš nějaký důkaz, že volby byly zmanipulované, nebo jenom ve stresu stárnoucí ženy standardně žvaníš hlouposti ? Jinak, je pravda, že v Reflexu jste si navlékli černé pásky a poklekli u zapálených svíček ?🤣😂
Přejít do diskuze
@Vladimír Šťastný Asi by chteli to same ve svych volbach.Aby na posledni den voleb Rusko Ukrajinu zachvatilo drony.Co nechces aby ti cinil druhy necit ty jemu.Ale toto Ukrosum nic nerika.A komentare k volbamv Rusku je to trapne.Nikdo nic nevi,nikdo u toho nebyl,ale kazdy ma 100%prehled a jistotu.To jsou zase novinarske saskarny.
....Cirkus s drony nad hlavou, ze kterého si Putin udělá mandát pro další válku....Tak proč je tam ukroši posílali?
Přijít o peníze kvůli podvodu může být nesmírně bolestivá zkušenost. Když jsem přišel o své úspory, cítil jsem frustraci a zklamání a nevěděl jsem, jak dál postupovat. Rozhodl jsem se vyhledat odbornou pomoc a kontaktoval jsem Trustwave.Cyberdefense@gmail com, abych svou situaci probral. Vyslechli mé obavy a vysvětlili mi, jaké jsou možnosti získání peněz zpět. Díky jejich pomoci se mi během dvou dnů podařilo získat zpět nejen své finance, ale také ztracenou důvěru a naději. Pokud jste se stali obětí finančního podvodu, zvažte ještě předtím, než to vzdáte, využití služeb profesionálů z Trustwave Cyberdefense.