Poprask
Ebenův odboj ,nezlobte se na mě trapný komentář k Ebenovi! Nu ,klidek ,žádná další stardance nebude ,nepochybujte! Normalizace Čt se chýlí ke konci,spokojeni ,možná i pan Buchet!
Jednoduchá odpověď. Tahle vláda odstřihne ČT od peněz a na podobné taškařice prostě nebude. Já brečet nebudu, na televizi se skoro rok nedívám a na Stardance jsem se nedívat ani předtím...
A co nam tím chcete vyyvětlit ,spousta lidí se divala! Ale budte v klidu Čt byla plánovitě zničena z důvodů politických 2 roky se na tom pracovalo! Nicméně vám něco ozřejmovat je zcela zbytečné! Čest!
@Jiří Bubeníček
ČT nemá vysílat Ryder Cup a nemá dělat tyhle pořady jako Stardance. Z ČT se stal podivný hybrid... Ten Ryder Cup je přesný obrázek marnotratného plýtvání a to říkám jako golfista. ČT jako jediná veřejnoprávní televize ten přenos koupila a navíc nevysílala, místo finálového kola zařadila přenos z ligy a Dohráno...)))
ČT nemá vysílat Ryder Cup a nemá dělat tyhle pořady jako Stardance. Z ČT se stal podivný hybrid... Ten Ryder Cup je přesný obrázek marnotratného plýtvání a to říkám jako golfista. ČT jako jediná veřejnoprávní televize ten přenos koupila a navíc nevysílala, místo finálového kola zařadila přenos z ligy a Dohráno...)))
"A takový váleček to samozřejmě dobře ví". Kdyby byla Česká televize financována přímo ze státního rozpočtu a její hospodaření bylo pod skutečnou veřejnou kontrolou, možná by se konečně ukázalo, kolik různých "nezbytných" lidí se kolem tohoto systému živí. A právě proto je tak zajímavé sledovat, jak urputně někteří brání model, který jim vyhovuje.