Komentáře

Zpět na článek

Místo kapříků jen pšouk: Z velkohubých předvolebních slibů ANO nezbylo skoro nic

8 komentářů

Pavel Nyklíček
Každá zapůjčena miliarda nás bude stát na úrocích ročně 50 000 000kč!
Alenka opět v rekordu od minule a nyní 389 x 50 000 000 každý rok!🙏. Každý rok!
Jistě to zvládneme. Držím všem dříve narozených palce a i těm ještě nenarozeným.
Držte se bouráci.
Slibované HDP pod 3% hlášení bábou, naopak 3,5%.🙏
A není to málo Antone babišoviči?
Jana Anastasie Prachařová
Výborně řečeno pane Mertlíku, už jenom čekám až se Bloudil nebo Álexej či Álois vychrní a začnou poštěkávat jako obvyklé.
Zdravím Vás 🍀
Pavel Nyklíček
Pravda je, že Anton Pavlovič by řekl to své :
A neni to málo Andreji babišoviči?
Jarda Bloudil
@Jana Anastasie Prachařová A to je vse?Zadny argument?Tak to je hooodne slabe.
Miroslav Handšuh
@Mirosav Handšuh To jsem blázen, chtěl jsem citovat Mertlíka a voní mi to smázli...
Miroslav Handšuh
Slabota pane Mertlík. Ty ,,***e" bych minimálně zdvojnásobil. Blbci a *** už tolik netáhnou, co zkusit něco nového. ***, koblihy, zapro­danci,­zkrach­ovan­ci, velkouzenář, estébák,kulak..
Držím palce.
Eva Folbrová
Pro mě, jako bývalou voličku hnutí STAN/ r.2021/je situace, kterou popisuje p.Mertlík tak nějak zvláštně známá. Po roce vládnutí se z pokorných Starostů stali vysmátí Političtí tatíci. Svěží vítr z hor vystřídaly politické pšouky a gesta pevně zakotvených mocipánů. Tyto pózy okořeněné nepřijatelnými excesy jim vydržely celé čtyři roky, bohužel. Účet ode mě dostali, volila jsem hnutí ANO. Držím si palce, aby se to moje rozhodnutí v r.2025 ukázalo být lepším, než to v r.2021. 🤫
Uživatel_5700993
Typický pro ANO je Nacher, politický turista, který si myslel,. že investicí do kryptoměny získá miliony. Nezískal nic, přišel o statisíce. přesně tohle je ANO a jeho voliči. Nezískají nic, jen Bureš a Tykač získají další miliardy...