Divoký kačer
Politici vítali prvňáčky. Turek je označil za parazity, Macinka sundal obraz prezidenta
17 komentářů
Vaclav Kejha
0
Měla by se dostavit celá politická reprezentace a nechat si podepsat vytvořené dluhy. Mohl by to zaštítit Benda, ten byl u všeho.
Mibus
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Já jsem zase slyšel, že Turek v jedné třídě prvňáků chtěl, aby si s ním některý dal automobilový závod. Prý už dlouho nad někým nevyhrál.
Andrej Babiš jel taky motivovat prvňáčky, přičemž to v polovině cesty otočil a do školy vůbec nedorazil. Za vše mohl telefonát jednoho z členů jeho PR týmu, který upozornil na předešlé fiasko s jeho neznaznosti planet sluneční soustavy. Nato sice Andrej opáčil, že už ví, kde je Grónsko - má přece glóbus za 15 tisíc a děti navic neví kolik stojí litr mléka, přesto mu jeho expert doporučil, aby se všetečným dětským otázkám raději vyhnul. Možná si dneska Andrej si ke svým dnešním narozeninám za dotaci koupí model sluneční soustavy a napřesrok parchantikum vytře zrak, možná nám vytře zrak úplně všem a stane jejim absolutním vládcem. Třeba jednou lide budou říkat: ,,Ty vole, to je zas dneska hic! Mohl by ten Andrej prestat tak péct!" A tu z vesmíru ozve:,,Ne nemohl, ty inovativne touste se samy neupečou!"...... přeju panu premiérovi vše nejlepší a dodatecne i bývalému premiérovi Fialovi k jeho včerejším narozeninám! Mám je oba rád jako sůl, neb oni jsou solí naší země a ani ta boží hovádka bez nich nemůžou žít!
@Ondrej Kocan
Babiš nedorazil, zbabělec, někteří stateční předsedové ZO KSČ dorazili.
Babiš nedorazil, zbabělec, někteří stateční předsedové ZO KSČ dorazili.
@Miloslav Nikl - před tím posledním slovem ti chybí dvě písmena: ho
Super, geniální, skutečně jsem se zasmál jak se autor dokázal trefit. Jen škoda, že tam nebyl komentář k návštěvě některých rozvědčíků a politruků.
Že by strach ?
Že by strach ?