Rozhovory

Zpět na článek

Prezident Pavel: Nepodléhejme iluzi. Čína není přátelská mocnost a já jsem pro Peking nežádoucí osoba

11 komentářů

Markéta F
Pavek je nežádoucí osoba i pro ČR a vsechny české občany co nemají v hlavach vymatlano, resp nízké IQ jako on. Bezpaterni guma, vlastizradce a kolaborant s kýmkoliv se to zrovna hodí.. škodná pro ČR
Viliček
Nikdo netvrdí, že se máme s Čínou přátelit, ale diplomacie je o snaze ke korektním vztahům, politickým i obchodním. Bylo to tak i za studené války. A, že soudruh prezidentčík je nežádoucí osoba, za to si může sám. Bohužel neni to figura soukromá a tak to škodí celé naši zemi. .https­://www­.insti­tutvk­.cz/cl­anky/­3464­.html
Ivana Vágnerová
Jste nežádoucí osoba i pro nás
Eliška Janalíková
@Ivana Vágnerová
Pro nás, tím myslíte koho?
Eliška Janalíková
@Ivana Vágnerová
Vždyť Vy vůbec nevíte, co to znamená. Najděte si, ať nejste za hloupou!
Ivanka Čížková
@Ivana Vágnerová, nemluvte za mě.
Jarda Bloudil
A pokud to nekdo nevidi a vidi jen hezky usmev a libive projevy,ktere nejsou mysleny ani seriozne ani pravdive jen ve prospech JA,JA a zase JA KRAL PAVEL.
Jarda Bloudil
A vsimne te si jak se Pavek naucil pouzivat slovo JA ,JA,a zase JA.On snad zastupuje celou ceskomoravskou zem ne?!!Ale zavina se pekne kluk odhalovat.Ono to u nej neni o ceske republice a jejich zajmu,ale u Pavka o Nem a jeho osobnich zajmu.!!!
Miroslav Zita
Takže ano, s Čínou máme jednat sebevědomě a hájit své zájmy. Ale tvrdit, že to bude "rovný s rovným" , je asi jako říct, že myš a slon jsou si rovni, protože oba stojí na vlastních nohách.

Diplomacie ano. Iluze o vlastní velikosti ne.
Petr Michal
@Miroslav Zita Zita, co ti říká pojem EU??? Na jednu stranu tu meleš něco o suverenitě země a pak fňukáš, že nemáš žádnou sílu. Typický DEZOLÁT.
Petr Michal
Poslední co chceš je, aby ti vládnul nějaký šikmooký požírač psů. Jestli si to neuvědomuješ, pak jsi debil.