Komentáře
Okamura řeší toaletní papír místo velmi malého zvýšení penzí. Přitom křičel, že Fiala okradl důchodce
22 komentářů
Pepa Zahrádka
6
Třetí nejvyšší ústavní činitel řeší nedostatek toaletního papíru ve vlacích? trošku drahá hajzlbába za peníze daňových poplatníků nemyslíte milí dezolátní voliči? Je to další signál, že na sliby nedojde a zubaře, kterého vám sliboval vám nezajistí, levný plyn a elektřinu taky ne a potraviny za Jarmarkové ceny nediktované nadnárodními řetězci už vůbec ne. Dospělí lidé a takhle naletět. Jo také chtěl méně peněz na obranu a zrušit pomoc UA a proto se dá více a jeho ministr se tajně setkává s ministrem UA. Mrzuté.....
Přejít do diskuze
zavádějící článek jednak: ad1 .penze budou řešeny mimořádnou valorzací a ad.2 Bednarik je ministr dopravy za SPD, tak předseda sněmovny řeší úroveň cestování vlakem ,nejsme někde na Balkáně ,že jo
@Jarda Bloudil Argument není a ani být nemůže, tak zkoušíte zesměšnění, ale smát se mohu jen já vám jak jste byl naivní volič.
Doufám, že i v Reflexu mají dostatek toaleťáku, protože srač*ky už jim lezou i z huby.😂🤣
@Zuzana Klimankova Ono pozustatky po Fialovi se nevyresi ze dne na den.Je toho hodne co napravovat.Hlavne to nenavistne rozdeleni spolecnosti co tu fialous zacal a ponechal.🙉
@Zuzana Klimankova Tak vy už jste se jistě smířila s vítězstvím, protože to je na další 3 roky vše co vám to přinese, jen jste naletěla a posloužila.
@Zuzana Klimankova Já mám na předsedu sněmovny vyšší nároky, s mou hygienou to nesouvisí. Ale jak říkám hajzlbába za jeho plat to se vyplatí.
@Zuzana Klimankova
Kde obhajují Fialu a Brusel? Vždyť se o nich vůbec nezmiňují.
Kde obhajují Fialu a Brusel? Vždyť se o nich vůbec nezmiňují.
A to bych řekl, že někteří voliči slepence kolem SPD mají ten hajzlpapír z vlaků doma...
Co chtít od plyšáka jiného? A co od jeho voličů?
Co chtít od plyšáka jiného? A co od jeho voličů?
@Zuzana Klimankova
Vy jste věrný obhájce této vlády. Článek zavádějící není, popisuje realitu. Proč to tedy nenechá na svém ministrovi? A k tomu papíru - nevím, jak kdo, ale vždy mám u sebe papírové ubrousky v případě nouze.
Vy jste věrný obhájce této vlády. Článek zavádějící není, popisuje realitu. Proč to tedy nenechá na svém ministrovi? A k tomu papíru - nevím, jak kdo, ale vždy mám u sebe papírové ubrousky v případě nouze.
@martin simunek z vás přímo čiší mizerné základní vzdělání a frustrace z prohraných voleb
@Eliška Janalíková vaše umanutost obhajoby Fialové vlády a Bruselu je zarážející , kdo chce tam , pomozte mu tam
@Zuzana Klimankova Tak vy jste profláknutá volička čtyřslepence, tak nepřekvapíte. Ani psaním, ani myšlením.