Zpětné zrcátko
Vladimír Mertlík: Od proevropského projektu k lůze aneb Smutný přerod Babiše v politického kašpara
10 komentářů
Jiří Červený
3
Hurá, mám pracovní útlum a tohle vypadá dobře. Jdu si uvařit hrnec čaje, dám nohy na stůl a budu se těšit slovní průjmy myšlenkových velikánů Rudého Lojzka, Myšlenkového Bloudila, Augustína a spol. ze sekty Svědci Babišovi. Kluci, pojďte do toho.
Přejít do diskuze
Babiš ke extrémně hysterický a dokazuje tak, jak je zranitelný. Skutečný majitel Motůrků Tykač to ví a hodlá to kapitalizovat.
Prodejné žurnalistické potvory ve službách hradní kamarily a dalších nepřátel demokracie z bývalého fialovského establishmentu mi připomínají predátora, který byl zahnán do kouta a tak kolem sebe kope a plive vzteklé jedovaté sliny na vládu Babiše, což není nic překvapivého, protože padouši se snaží oživit skomírající antibabišovskou hysterii. Ani Hitlerovi se nepodařilo oživovat narativy, které ničily evropskou civilizaci. Babiš si zachovává důstojnost, ovšem jeho kritikům, kteří glorifikují prezidenta Pavla, dochází argumentační munice. Naštěstí lidé en bloc vidí a vnímají realitu nezkresleně, takže propagandisté ve službách loutkovodičů nastrčené prezidentské loutky mají před sebou chmurnou budoucnost. Protlačit loutkového prezidenta Pavla do druhého funkčního období v demokratickém prostředí nebude snadné.
Někdy člověka až zarazí, jak hluboko se může nenávist usadit v člověku, téměř na sklonku života. Tolik žluči, tolik pohrdání, tolik potřeby kopat do všech kolem. Čím víc jedu, opovržení a nenávisti ze sebe vyždímá, tím hodnotnější se jeho myšlenky zřejmě stávají.
@Jiří Červený musíš si dát pozor jak se o těchhle vyjadřuješ. Tito rádi udávají (nahlašují), já jsem bloudilovi napsal že je myšlenkový zbloudil a smazali mi příspěvek prý na udání.
Lůza a spodina ..., to jsou ti občané, kteří nevolí tak, jak by si přál p. Mertlík, p. Šimečka st. a paní Vašáryová?