Prostor X
Bartáková: U staré hovadské výchovy stačilo zařvat, nebo dítě fláknout. Respektující výchova je těžší
18 komentářů
Petr Blecha
0
A právě tato respektující výchova má na svědomí plné psychologické poradny mladých lidí, kteří na prahu dospělosti narazí na realitu, se kterou nejsou schopni se vyrovnat
Paní Bartáková, jeden blábol za druhým. Lepší jedná dobře mířená, než půl hodiny vysvětlování. Stejně to k ničemu není. Dítě vás ignoruje a dělá si za chvilku co chce.
škoda rány,která padne vedle.to platilo a platí dodnes.jen se podívejte kolem sebe,co nám tady vyrůstá za parchanty bez vychování....samej ***,lesba,padesát pohlaví,nevím ,co jsem,jsem asi ono....🤣🤣k zblití
Kolik dětí chytrá paní vychovala. Když je tak chytrá,musí vědět,že každé dítě je jiné a na každé platí něco jiného. Co se u jednoho osvědčí,u druhého může tragicky selhat. Nelze generalizovat. Ale v dnešní době, bohužel,kdejaké šílenosti ,čím větší,tím lepší,se freneticky tleská.
Jenže ta "hovadská" výchova fungovala po tisíciletí. To, co vidím teď, výchovu rozhodně nepřipomíná, dítě je středobodem. Zeptejte se učitelů, jak se jim učí, když si děti dělají, co chtějí, a oni v podstatě nemají páku, je usměrnit. Zejména, když rodiče považují své zlobivé dítě za hvězdu a učitele za póvl.
Davis Lawrence
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Táta nešel pro facku daleko, je mi teď 80, ale pořád je to ve vzpomínkách pořád můj tatínek
No, ono takové to "respektování" malých, agresivních a krvelačných zviřátek, může mít i nemilé vedlejší účinky. Například se ne vždy musí vydařit vypiplat z toho, při absenci řádné stimulace první signální nervové sostavy, něco jako človíčka. Ne nadarmo se říká, že chytré dítě se o horká kamna spálí jen jednou 

Hm je zajímavé, že z té staré hnusné výchovy, kdy stačilo dítě seřvat či mu jednu fláknout vyrostli géniové, bez nichž bysme ještě lezli po stromech. Zatímco dnešní skvělá výchova produkuzje neschopné slabošské ukňučence, co bílou civilizaci zlikvidují a před islámem a černochy na kolena padnou.
Kdepak ti dnešní soudruzi vychovatelé asi dělají chybu? Jestli ne v tom, že škoda každé facky která padne vedle.
Kdepak ti dnešní soudruzi vychovatelé asi dělají chybu? Jestli ne v tom, že škoda každé facky která padne vedle.
Dalsi expert na vychovu.Proto tu mame cim dal mladsi deti,kteri pachaji trestnou cinost.Kdepak asi bude chyba?V te hovadske vychove zcela urcitr ne.
@Jarda Bloudil U vás v HnuSSku se děti mlátí dodnes a stejně tam máte dětské gangy, tož nemrč..
@Jožka Oltec Vy jste jeden inteligentni clovek tak slusne diskutujici,covece jak vy to delate....?!