Prostor X
Kuba Ryba: Babiše jsem nechal vyhnat od našeho stánku. Ať jde do... Nechci, aby nosil naše tričko
22 komentářů
Jirka Barta
2
ty jsi exot . To ti pustili na víkend z blázince ne . TAKOVÝ JAKO TY je třeba zavírat nebo posílat bláznům na UKRAJINU. Už to neber změn prášky a jdi dělat něco pořádného a ne obírat stát na daních . Kolik máš z toho malá domů .
Svatá prostoto ! Když si přivydělává prodejem suvenýrů, místo aby je rozdával - tak chce rozhodovat, co si kdo koupí nebo nosí ?
Na druhou stranu si dělá "gratis" reklamu ( a novináři mu to baští): kolik lidí vůbec vědělo, že nějaká Ryba existuje?
Na druhou stranu si dělá "gratis" reklamu ( a novináři mu to baští): kolik lidí vůbec vědělo, že nějaká Ryba existuje?
Kazdy ma pravo na svůj nazor
Zrovna tak jak ho tady prezentujete vy
aniz byste cokoliv o Rybovy věděli
Ms pravo ho prezentovat i Ryba
Mimoto uz jednou Babisovi vzkazal ze o něj zajem nema
Takze chyba asi nebude u Ryby
Zrovna tak jak ho tady prezentujete vy
aniz byste cokoliv o Rybovy věděli
Ms pravo ho prezentovat i Ryba
Mimoto uz jednou Babisovi vzkazal ze o něj zajem nema
Takze chyba asi nebude u Ryby
kdyby na mě nevyskočil ten titulek tak bych se asi do konce života nedozvěděl kdo je kuba ryba asi by se ale nic nestalo jak jsem pochopil z poslechu jeho tvorby ale určitě si svou skupinu obdivovatelů pod vlivem najde
To jsi teda hrdina.Nekde zalezlej a tu praci za tebe udela jinej.Vy herci,zpevaci atd.jste stejna svoloc.
Marek Dvorský
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
No ,aby se pan Kuba Ryba nepotentil .... ma byt vděčný za každého posluchače jejich hudby
Řekl to dobře, ať táhne třeba na Slovensko nebo do Maďarska.
Ten rozhovor jsem si poslechl a ten člověk tam plácá nesmysly
Milan Vitovský
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.