Fotogalerie

Zpět na článek

Více lásky pro všechny. Prahou prošel Prague Pride, na účastníky pokřikovali pobožní odpůrci

22 komentářů

Jožka Oltec
Nic proti buznám, pokud neotravují své okolí. A to bohužel otravují, neustálými hlasitými průvody a manifestaceni, po celé Evropě a to opakovaně.
Jarda Bloudil
Nevím proč by mělo být uznáno jiné manželství než muž a žena??!!
Miroslav Zita
Upřímně, nevidím problém v tom, když se někdo cítí jako kolo, kůň nebo třeba zahradní gril. 😄 Každý máme nějaké potřeby a fantazii.
A jestli si někdo chce vzít za manželku sanitku? Proč ne. Jen bych doporučil před svatbou ověřit, jestli má vztah opravdu vážný charakter, nebo jestli mu jde jen o modré majáky. 🚑😂
Hlavně ať tím nikoho neomezuje a nečeká, že mu matrika vystaví oddací list s technickým průkazem. Když je někdo šťastný, já mu to přeju. Jen doufám, že jednou nezačne chtít po partnerovi STK. 😁
rita
Propagátoři sexuálních úchylek mají neustálou potřebu se za každou cenu předvádět a tlačit většinovou společnost,aby jejich zvrácenosti plně akceptovala.Napřed tvrdili,že jim stačí registrované partnerství, nyní už chtějí ,,manželství " a z dětí se stal obchodní artikl,takže od surogátní matky si koupí dítě,ale že i děti mají svá práva (znát matku,která je porodila) ,to už nikdo neřeší a Úmluva o právech dítěte je v takových případech pouhý cár papíru.
Jan Fassmann
Kazdej sme nejakej, ale teda trochu mi vadi ty deti, pokud jim je 15, a to uz si myslim ze a pokud jim pomuze odbornik, vedi co citi, tak dobra, ale mladsi mi prijde tak trochu tlacenka do neceho
Jožka Oltec
@rita No jako sexuální úchylka to možná připadá nám heterákům, nicméně už dávno vědci prokázali, že se jisté procento populace sexuálně odchýlí od svého přirozeného biologického vývoje a stane se buď bisexuální či homosexuální. A homouši byli už za Alexanda Velikého či později za antického Říma kdy homosexualita byla běžně praktikovaná.
Uživatel_5700993
Byl i Kikina s Macinkou?
Jarda Bloudil
@rita Úmluva o právech dítěte je jak jste trefila na hřebíček pouhý cár papíru.Konecne si toho někdo všiml.
Jaroslav Chlup
@Jožka Oltec jak přesně té otravují? To ti chodí podokna nebo co? A to označení je fakt perla,to se hned pozná že ti nevadi
Jarda Bloudil
@Uživatel_5700993 Trochu víc trapný.Ne?!
Jarda Bloudil
@Jožka Oltec A to je velmi dobře že v Rusku platí jen muž a žena=manželství
Lukáš Vojtek
Neviděl jste tam někdo Raichla?
Jarda Bloudil
@Jožka Oltec To nevím já je nesledují.Me stačí ty opice z Ukrajiny
richardvrzal
@Lukáš Vojtek Ten natáčí s manželkou, Kikinou, Turkem a Prcinkou nový film...."Extrémní kohabitace pana prezidenta....ex-prezidenta".....
Miroslav Zita
@Lukáš Vojtek
Ne. Ty jsi ho tam viděl? 🤣🤣
Uživatel_6289041
@Jožka Oltec chod si už odpočinúť ! blabotáš nezmysly!!
Uživatel_5142659
@Miroslav Zita Hele MZ...to je docela vtipný! 👍
Jarda Bloudil
@Jan Fassmann Prosím vás oni nevědí co cítí ani co chtějí ve 25l.Natoz v 15l co po nich můžem chtít.Kopiruji to v čem žijí
Jožka Oltec
@Jaroslav Chlup Nečepejři se homouši, přečti si co jsem napsal ještě jednou.
Daniel Záhradník
@rita Nikdo nic netvrdil a nikdo ti nic netlačí. Blbci jsou jak u homosexuálů tak u heterosexuálu. Vysvětlí to dětem v dětských domovech a v pěstounských o tom , že znají či neznají svou matku, nebo proč sociálka odebírá dítě z nefunkční rodiny. Pane zabedněná škatulko. Každý nemá lehký start.
Jožka Oltec
@Jarda Bloudil Inu země kde zítra znamená předevčírem, neb tam HnuSSáci vývojově uvázli.
Jožka Oltec
@Jarda Bloudil V Hnussku tvé domovině to nejde, tak co se tak blbě ptáš?