Fotogalerie

Zpět na článek

Více lásky pro všechny. Prahou prošel Prague Pride, na účastníky pokřikovali pobožní odpůrci

9 komentářů

Jožka Oltec
Nic proti buznám, pokud neotravují své okolí. A to bohužel otravují, neustálými hlasitými průvody a manifestaceni, po celé Evropě a opakovaně.
Miroslav Zita
Upřímně, nevidím problém v tom, když se někdo cítí jako kolo, kůň nebo třeba zahradní gril. 😄 Každý máme nějaké potřeby a fantazii.
A jestli si někdo chce vzít za manželku sanitku? Proč ne. Jen bych doporučil před svatbou ověřit, jestli má vztah opravdu vážný charakter, nebo jestli mu jde jen o modré majáky. 🚑😂
Hlavně ať tím nikoho neomezuje a nečeká, že mu matrika vystaví oddací list s technickým průkazem. Když je někdo šťastný, já mu to přeju. Jen doufám, že jednou nezačne chtít po partnerovi STK. 😁
Jan Fassmann
Kazdej sme nejakej, ale teda trochu mi vadi ty deti, pokud jim je 15, a to uz si myslim ze a pokud jim pomuze odbornik, vedi co citi, tak dobra, ale mladsi mi prijde tak trochu tlacenka do neceho
Jarda Bloudil
Nevím proč by mělo být uznáno jiné manželství než muž a žena??!!
Uživatel_5700993
Byl i Kikina s Macinkou?
Miroslav Zita
@Lukáš Vojtek
Ne. Ty jsi ho tam viděl? 🤣🤣
Lukáš Vojtek
Neviděl jste tam někdo Raichla?
richardvrzal
@Lukáš Vojtek Ten natáčí s manželkou, Kikinou, Turkem a Prcinkou nový film...."Extrémní kohabitace pana prezidenta....ex-prezidenta".....
Jožka Oltec
@Jarda Bloudil V Hnussku tvé domovině to nejde, tak co se tak blbě ptáš?