Komentáře
Jana Bendová: Tento podnik není pro Turka dost vznešený. Jaké varování v éře vůdců a vůdcíčků dát k urně
17 komentářů
Ksel
0
Tak jsem z tohoto článku od Jany Bendové poněkud zmatený. Asi nedokážu dost dobře odhadnout psýchu paní Bendové, protože článek je primárně o Janě Bendové. Jisté je ovšem jen jedno, že Turek by měl dostat vyznamenání za své neutuchající projevy občanské statečnosti, za své dostatečně dimenzované projevy resp. postoje v rámci přirozeného lidského odporu proti procesu budování bruselské diktatury, proti farizejství a lokajství škůdců ve službách bruselské věrchušky a dalších parazitů typu milionchvilkových politických hochštaplerů a dalších nepřátel demokracie z bývalé vlády Fialy etc. Turek na politické scéně nekoná v zájmu osobního hmotného profitu, pro něj je prioritou hájení pravdy a zodpovědný občanský přístup k hodnotám demokracie. Opakem Turkova počínání je bezohledný politický aktivismus prezidenta Pavla.
DAVID FUČÍK
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@DAVID FUČÍK jo lžes jak když tiskne já je viděl osobně bylo tam spoustu orientálců!
DAVID FUČÍK
@Katan Katan .....ferdo, to jsi zřejmě koukal se svojí rodinou do zrcadla. A jenom pro tebe "pamětníku" , příkaz k obsazení Československa vydal první tajemník ÚVKSSS, jinak rodilý Ukrajinec Brežněv, později samozřejmě naturalizovaný občan SSSR, dnes zázračně považovaný v tisku za Rusa, protože seděl v Kremlu🤣😂
@DAVID FUČÍK : Vy jste všichni mimo. SSSR nikoho neokupoval. Jen si hlídal pašalík, kterej dostal od Západu v Jaltě 45. To snad jen pár kašpárků z kavárny Slávia si malovalo, že nám Rusko zamává a pustí nás z ohrádky.
@DAVID FUČÍK ty feťáčku, tady ale byla debata o tom, co to bylo za vojáky a ne který zlo zločinec je sem poslal. Ověřoval jsem to: převážně to byli Rusové pak i z Ukrajiny, Běloruska, Gruzie, Arménie či dalších národností, které tvořily součást Sovětského svazu. (AI).
DAVID FUČÍK
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Bože do čeho jsi to duši dal
Pisáci reflexu zase perlí
Ale nedostala akreditaci zdíša pokorná
Tak asi reflex taky přejde do jiné kategorie
Pro mě je reflex deník N novinky.cz
Pouze odpad každé vydané noviny od těchto pisáků jsou dobré akorát tak na podpal
Pisáci reflexu zase perlí
Ale nedostala akreditaci zdíša pokorná
Tak asi reflex taky přejde do jiné kategorie
Pro mě je reflex deník N novinky.cz
Pouze odpad každé vydané noviny od těchto pisáků jsou dobré akorát tak na podpal
Bez Ruska to ani není mistrovství světa ani olympiáda.Ono to už pochopili co rozhodují o tom zda Rusko a o či ne.cela UA ať s tím pláčem jde do ohybu.
Ano mistrovství světa , olympiáda bez Ruska není plnohodnotná záležitost.
@Stanislav Silhan ano, olympiáda genocidních vrahů je bez rusácka nemyslitelná, soudruhu.
@Uživatel_5573847 : Mohli by se ve finále utkat s Německem, s holubiččím národem, který Evropě přinesl tolik lásky, míru a harmonie.