Padni komu padni
Fat Slim
1
Rajchl je borec a díky za něj. Aktivističtí fanatici z Reflexu si nic jiného nezaslouží. Více Rajchlů, méně Reflexu.
Uživatel_5573847
1
@Fat Slim hele další buzík, co chce aby ho jindolf postříkal.
„Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství.“
Na Rajchla to sedí skvěle!
Na Rajchla to sedí skvěle!
Pan Rajchl je skvělý rétor. A jeho kritika je ubohá.
Reflux je presstitutů král
Je-li člověk placen z veřejných peněz (poslanec, senátor, ministr, premiér---) musí unést JAKOUKOLIV KRITIKU...
Když novináři kritizují politiky nebo jiné veřejně činné osoby, často jim nevadí zabíhat i do osobních témat. Jakmile se ale terčem kritiky stanou oni sami, najednou je z toho nepřijatelný útok. Tenhle dvojí metr působí dost zvláštně. Veřejná debata by měla platit stejně pro všechny a to bez výjimek a bez role "nedotknutelných chudáků presstitutů.
@Miroslav Zita Důležité je, zda předmětem kritiky jsou fakta (např. burešovy zlodějiny, neschopnost jeho podržtašek) nebo jindolfovy trestně stíhatelné fantasmagorie, soudruhu.
Miroslav Zita
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Miroslav Zita "tak mě mlátili soudruzi estébáci" zapomněl jsi dodat, že byli nakonec úspěšní.
@Miroslav Zita Kdybyste skutečně měl takové problémy s STB, tak nenapíšete takovou hloupost, jako je ta ve vašem úvodním vstupu. A kdybyste zase chtěl uplatnit kuličky vašeho táty, tak se nesnažte. je mi přes 70.
Nějakého Michala neznám. Ale uvědomělým libtardským extrémistou je pro mě jednoznačně Martin Bartkovský
Republika vykradena a divadlo kolem flákačů z Ukrajiny a neziskovych lehkoživek, tady už není co k řešení, dokázali lidem vymýt mozky. Tak žádná úcta k těm havloidům
To už je zoufalost chlapci, tím aféru bitcoin krátce před volbami do senátu a komunálu neschováte ani náhodou. Fiala na to doplatil, ani pro opozici to dnes nebude žádný zázrak.
Čtyři netáhla kecají jen jim schází plný půllitr u ruky. Vzivote nic pořádného nedělali a asi dělat nebudu
Mediální aréna se změnila už dávno za Fialouse.Za Fialouse byli cenzury lidi s vlastním jiným názorem na soc.siti blokovali a tak by jsme zde mohli být do Vánoc.
@Jarda Bloudil Lžete.
@Jarda Bloudil copak, Fiala zablokoval video, kde tě jindolf postříkal soudruhu. No tak snad s jindolfem můžete natočit nový video. Bureš tvoje prasárny už blokovat nebude, subíku.