Padni komu padni
rita
18
Uherská madam T.Bartha je pro Babiše člověk,který mu nahrazuje matku,která byla také Maďarka.Sama se v tomto směru vyjádřila,že stbák Babiš ji preferuje právě kvůli uvedené skutečnosti,Jestli mu i vaří a pere to netuším,ale bez ohledu na to,že ji NIKDO NEZVOLIL tak cíleně pracuje na likvidaci demokracie v této zemi,ke které jsme se horko těžko dopracovali po 40 letech komunistického řádění.T.Bartha,vyznamenaná totalitním vládcem Orbánem,chce z této země udělat totalitní stát jehož vlastníkem bude Agrofert - A.Babiš .Za to můžeme ,,poděkovat " voličům s IQ tykve,kteří si mysleli,že jim parta ANOistů zvedne důchody a soc. dávky.
Přejít do diskuze
No, když tu vládní bandu zemských škůdců může řídit vysloužilej slovenskej agent StB, tak už ji klidně může řídit třeba i uklízečka původem z podkavkazských stepí 

@Jana Krbcová A co jako? Ty peníze šly do nadačního fondu. Takže si je ani prezident, ani Petr Kolář nedali do kapsy, ale použili je na veřejně prospěšné činnosti. Co tam máte dál?
@Zdeněk Pešku tos chytil peška. Jak prezidenti, tak premiéři mají běžně své poradce. Jenže Babiš Bartu prezentuje, vystavuje a nechává jednat jako místopředsedkyni. 🤔🥴
Rikavalo se neni Němec jako Němec. Stejně tak neni komunista jako komunista. Jeden se za svoje clenstvi v KSČ kaje, zatimco druhý se vykrucuje jako had. Holt, Slovak, ktereho voli lide jemu podobni a partě taky Čechů kteří s nim vládnou sacuje republiku jak se dá. @Jiří Červený
@Aleš Čepek Nevím, ale skoro bych se vsadil, že "Bloudil" je jenom z řady mnoha nicků Lojzka Rudého. A proto je úplně zbytečné na něj reagovat. "Psichiatr" pravda nejsem, ale Rudý Lojzek bude trpět nějakou diagnozou. Na ústavní léčbu to nebude, ale zcela kompenzovaný taky si úplně nebude.
@Jiří Červený Pane Červený, to jste mě špatně pochopil. Je to přesně naopak. Kluci v podcastu několikrát mluvili o fotkách, jestli jsou dobré, a tak. Tak jsem našla článek o té kauci fotek pana prezidenta a poslala jsem to. Já pana prezidenta velmi obdivuji a držím mu palce, aby se nenechal tom chátrou ze Strakovky rozhodit.
A pana Koláře sleduji hodně let, protože má názory, s kterými souhlasím. Ráda ho poslouchám. A ještě mě nezklamal. Ani jeho syn.
Omlouvám se, ale vůbec mě nenapadlo, že to vyzní jinak, než jsem zamýšlela. Hezký den přeji
A pana Koláře sleduji hodně let, protože má názory, s kterými souhlasím. Ráda ho poslouchám. A ještě mě nezklamal. Ani jeho syn.
Omlouvám se, ale vůbec mě nenapadlo, že to vyzní jinak, než jsem zamýšlela. Hezký den přeji
@Bonisek
Berme Koláře jako reprezentanta země České, což u Barthy asi nebude možné a už samotné propojení cizinců co řídí naší zemi je doslova úchylné.
Směs Maďarů, Slováků a Japonců není jistě národním zavedeným zvykem.
Berme Koláře jako reprezentanta země České, což u Barthy asi nebude možné a už samotné propojení cizinců co řídí naší zemi je doslova úchylné.
Směs Maďarů, Slováků a Japonců není jistě národním zavedeným zvykem.
Tünde Bartha sice ještě není oficiálně první místopředsedkyní vlády, ale už v ní natvrdo zařezává. Jen ona dobře ví, na co si premiér ani netroufá pomyslet.
Bonisek
Dovolím si reflexu odpovědět protiotazkou: bude nevoleny Kolář stale vodit hradní loutku soudruha Pavka?
Rozhazovacum státních peněz je potřeba klepat přes prsty. Nejhorší je, že tak činí ti jímž se dostalo podpory voličů, kterým je to bohužel jedno.
@Jaroslav Lindner
Tak nad slunce jasné, že předseda nestíhá a živí svůj sen barthy jako premiérky a sebe jako prezidenta.
Má jezulatké v kapsé ne?
Tak nad slunce jasné, že předseda nestíhá a živí svůj sen barthy jako premiérky a sebe jako prezidenta.
Má jezulatké v kapsé ne?
@Mike_Fidler : Ještě, že na to z hradu dohlíží zapřisáhlý antikomunista, disident, chartista, politický vězeň a samizdatový autor!
Babiš, kritik Bruselu je doma překvapivě progresivistický gender inovátor. Ostatní politici mají na špinavou práci muže, on převážně ženy. S touhle "hůnkou" ze středoasijských stepí v čele.
@Miroslav Kašpar: ... a z hradu na ní může shlížet komunistickej rozvědčík, normalizační kádr KSČ a kasárenská guma.
když může zbrojařský lobbista bez jakéhokoli oficiálního pověření, funkce a prověrky řídit pávka ...
Myslíte tím pana prezidenta, kterého volilo cca 3,5 milionů občanů ČR a který byl i Francií vyznamenán za statečnost a záchranu jejich vojáků…??? Promiňte, ale ubohé a trapné vyjádření…
Ta slečna mne fascinuje.Nejdřív neví a po 18.minutách se dozvim chi chi cha cha.Proč tam tu b..ku berete do debaty.Trénujte jí někde jinde.
@rita
"... totalitní vládce Orbán ... totalitní stát jehož vlastníkem bude Agrofert ... voličům s IQ tykve ... zvedne jim důchody a soc. dávky ..."
Gratuluji, to jste opsala z Foltýnovy komunikační karty? Teď jste tímhle pomlouváním prohráli volby, a příští prohrajete zase. Jsem zvědavý, jak dlouho to budete zkoušet a doufat. Pan premiér Babiš a tahle vláda je to nejlepší, co jsme kdy měli.
"... totalitní vládce Orbán ... totalitní stát jehož vlastníkem bude Agrofert ... voličům s IQ tykve ... zvedne jim důchody a soc. dávky ..."
Gratuluji, to jste opsala z Foltýnovy komunikační karty? Teď jste tímhle pomlouváním prohráli volby, a příští prohrajete zase. Jsem zvědavý, jak dlouho to budete zkoušet a doufat. Pan premiér Babiš a tahle vláda je to nejlepší, co jsme kdy měli.
@fizulka Může to tak vypadat, ale není, Kolář je skutečný prezident, Pávek je jen loutka, blb, kterého tam dosadili. Bartha pana premiéra v žádném případě neřídí.
@Zdeněk Pešek
Ale vždyť prezident (ten skutečný) je Kolář. Pávek to je pouze ne moc chytrá loutka, která plní příkazy.
Ale vždyť prezident (ten skutečný) je Kolář. Pávek to je pouze ne moc chytrá loutka, která plní příkazy.