Komentáře
Cenový fičák se už nezadržitelně blíží. Alena Schillerová naposledy vyhlásila regulované ceny nafty
5 komentářů
Davis Miller
3
Nalákají vás elegantními a profesionálními webovými stránkami, takže nic nepodezříte. Už více než 90 dní jsem uvízl na „Zpracování“ a podpora mi ani neodpovídá. Přišlo mi přes 270 000 dolarů a já jsem byl ghostingován. Bolí mě to přiznat, ale byl jsem podveden. Jako poslední možnost jsem kontaktoval Ghost Track Hackers Recovery. Postarali se o technickou část a já jsem skutečně získal zpět všechny své peníze (100 %). Pokud se ocitnete v podobné situaci, napište prosím e-mail ghosttrackhackers na gmail com, než se web/platforma vypne.
Jo a nás důchodce se US laskavě vybodnete,nepotřebujeme žádnou pomoc,hlavně si přidejte zase sami,ať můžete jezdit do práce autama,ať nezmeskate nějakou diskusi o zvedání marží
To tedy bude,ale poprava malých a i středních podnikatelů,to zdražení pude jako lavina
Netuším, kde u Aleny fičí, ale tam dole už to rozhodně nebude.
Lidé důchodového věku už řeší spíše zdraví a jistotu své pozice, než skutečný zájem státu.
Lidé důchodového věku už řeší spíše zdraví a jistotu své pozice, než skutečný zájem státu.