Fotogalerie

Zpět na článek

Tři roky po Zemanovi: Zátarasy a předražení plyšáci jsou pryč, Hrad se opravuje a je plný lehátek

10 komentářů

Pavel Nyklíček
Copak o to, ale kde je ten luxusní chlast na vítáni delegací?
Že by Mynář? Tam taky bylo čorek jak u babišových dotací a kde je chlast ze státní lihovny neví nikdo...
Jak znám babise, hodí to na Pavla a slíbí svým voličům, že až bude hen len ten prezident,.kterým být nechce, tak bude sklípek zas plný a Vondráček bude lihovým zmocněncem hradniho sklípku 😂
Uživatel_5573847
@Anton Augustin Tos to notorikovi v komatu a jeho čínskému krtečkovi nandal soudruhu.
Uživatel_5618291
Ale rozkaz Hrabiše zněl jasně: Pavla a Havla nenávidět, o Zemana se neotírat.
A Češi jsou najednou národ velmi poslušný. Nenávist má u nich vyšší prioritu, než nějaká skutečnost.
jirka weawer
Super. Petr Pavel je formát. Jsem rád, ze po deseti letech hanby máme takového pana prezidenta! ✌️🇨🇿
Tyler Adams
Ahoj, prosím, buďte moudří a nedělejte stejnou chybu, jakou jsem udělal já v minulosti. Stal jsem se obětí bitcoinového podvodu. Viděl jsem okouzlující recenzi plnou chvály a marketingu investiční firmy. Kontaktoval jsem je ohledně jejich smluv a investoval jsem 28 000 eur, což mi slíbili jako první 15% zisk za pár týdnů. Až přijde čas na zisk, zjistil jsem, že společnost je falešná. Stále mě žádali, abych investoval více, a došla mi trpělivost. Požádal jsem je o vrácení peněz. Odmítli odpovědět ani mi vrátit peníze, dokud mě kamarád nespojil s NVIDIA TECH HACKERS. Kontaktoval jsem je a po podání stížnosti rychle jednali a do 36 hodin jsem dostal zpět své peníze s náležitým ziskem. Nemohl jsem potlačit radost. Naléhavě vás žádám, abyste kontaktovali NVIDIA TECH HACKERS na jejich e-mailu:­[nvi­diatec­hhac­kers@g­mail .com]
Uživatel_5573847
@Anton Augustin Za to ty jsi stačil vlézt mezi půlky většině komunistických a postkomunistických (notorik a klaus) diletantů a zločinců, kteří se na tom místě vystřídali.
adamice
Co to je za zpravu?
Anton Augustin
@jirka weawer
Ve svém juvenilním věku si těch prezidentů moc nezažil hochu.
Anton Augustin
Člověk se tomu musí smát, Hrad byl otevřen za éry Václava Havla. Katedrála sv. Víta a bazilika sv. Jiří volně přístupné, pohyb mimo reprezentačních a služebních prostor bez problémů, hlavně bez komerce a zpoplatnění všeho jako je dnes.
V roce 1992 jsem katedrálu sv. Víta prošel od věže až po hrobku českých králů prakticky zadarmo, tak hlavně že jsou tam ta lehátka 😁
Když jdu na Hrad je to svátek, na lehátko si lehnu doma na zahradě.
Veškerá úcta k tomuto prostoru je pryč, nedivím se.
Jiří Bubeníček
@Pavel Nyklíček Bohužel není ta vaše úvaha nereálná! Už to začalo a razantně nejsem moc optimistický.