Komentáře
7 poznatků ze summitu NATO: Babiš byl na ocasu, Macinka domachroval a Pavel jen stínoval
40 komentářů
Enigma Divín
6
Řeč těla je velmi zajímavá disciplína. Babiš ani jeho PR parta nechápou zásadní souvislosti. Trump se na počátku své "mírové mise" , jak je jeho zvykem, přikláněl na stranu silnějšího. To je Putin. Od CIA dostal seznam kolaborantů s Ruskem a tak se dostal do bílého domu Orbán a po něm Babiš. Oba byli otestovaní a lépe se jim pozdával Orbán. Ten nemá takovou proruskou minulost jako Babiš. Ten náš Blbštajn si to pozvání vychvástal jako přátelství. Čas plyne a válečná situace se mění. Trump je k Zelenskému povolnější, poskytne mu veškerou pomoc. i k té Evropě je zdrženlivější. A co s těmi kolaboranty? Orbán je mimo hru a Babišovi v tom gestu bezkontaktního podání ruky, kdy mu Babiš nestál ani za letmý pohled, Trump oznamuje, že "čo bolo bolo, terazky som v novej roli" A čuš Andrej!!
Přejít do diskuze
@Petr Michal Nechápu,kde berete tu drzost tvrdit o prezidentovi něco takového. Rozhodně by neutekl, svoje vojenské kvality už osvědčil. A kdyby nebylo fracka Macinky, tak by ta malá letadla Zelenskij dostal a my jsme z toho měli prospěch, naučili bychom se něco o likvidaci dronů. A Zelenskij se choval tak, že jistě nepodlézal, ale byl dost sebevědomý (právem) na to co Ukrajina ve válce s Ruskem dokázala. A Rutte je frajer politik, který se dokáže pro dobro věci i ponížit, což by třeba Trump nikdy nerozchodil a nakonec dosáhne velmi uspokojivé dohody.
1. Bureš a celé ANO to bralo jako nějakou reality show, jako setkání abiturientů po letech. Prča a selfie.. Co na tom, že to bylsummit VOJENSKÉ dohody, za rohem válka, tisíce mrtvých, reálná hrozba z ruska.
2. Motůrci předvedli, jak jsou nicotní a marní. Ale to jsme věděli předem
3. Okamura teď musí říct ano ano, ne ne. Konec kličkování, Ale na to je moc velký srab...
2. Motůrci předvedli, jak jsou nicotní a marní. Ale to jsme věděli předem
3. Okamura teď musí říct ano ano, ne ne. Konec kličkování, Ale na to je moc velký srab...
Je mě smutno z toho jak se pravda dá lehce vyměnit za slova co se Reflexu zrovna hodí.A to samé lhaní platí i na některé diskutující.Jo kde v hlavě nic není ani smrt nebere.
@Rudolf Kalousek
proč to čteš? parlamentní listy jsou děsivé, proto je nečtu. A takových je více... Srandovní jsou lidi, co to tu pomlouvají a pořád to čtou a ostatní varují...))))))
proč to čteš? parlamentní listy jsou děsivé, proto je nečtu. A takových je více... Srandovní jsou lidi, co to tu pomlouvají a pořád to čtou a ostatní varují...))))))
REFLEX opět dokázal, že je neobjektivní zdroj jakýchkoliv informací a politických zvlášť. Je to novinářská hanba a Ti z novinářů, kteří mají jen trochu vlastní cti, by měli změnit zaměstnavatele. Je to celkem " fuj-tajbl" časopis. Vyhněte se mu.
@Petr Michal A kdepak jste tak hrdinně bojoval vy, že máte takové zkušenosti z fronty, že ani ty Pavlovy se jim nemohou rovnat?
@Petr Michal Kolik bojových akcí jste už absolvoval. Kolik vyznamenání za statečnost jste už obdržel?
@Rudolf Kalousek Tak mi to nedalo a dohledal jsem si to "podání ruky" Trumpa Babišovi. Je to na Youtube. Dal jsem si rychlost 50% a díval jsem se. Hele sorry, ale tam Trump odchází z focení doprava pryč z podia. Těsně před portálem je tam jako poslední stojící Babiš a ten Trumpovi na poslední chvíli vnutí svou rulu. Trump se na něj ani nepodívá, na půl vteřinu mu podá ruku, ani se nezastaví a jde stále dál. Celý je to normálně velký trapas. Trump snad ani nemohl ukázat větší pohrdání a ignorování. Tak, jestli je něco trapas a hanba, tak to bylo tohle podání ruky od Babiše. Tam na podiu byly sakra větší šajby než Babiš a nikdo z nich se vůbec nepokusil takhle servilně a poníženě lézt Trumpovi do ... Babiš ze sebe udělal úplnýho lůzra. Jeho věc, ale on tam byl jako reprezentant ČR, a to mi dost vadí.
@Joska Bureš
trefa do černého. Podle některých koblihových prosťáčků může za sucho Fiala, Ukrajinci a média...)))
trefa do černého. Podle některých koblihových prosťáčků může za sucho Fiala, Ukrajinci a média...)))
@Josef Ambros Jste úplně mimo, pusťte si videonahrávku toho okamžiku. Trump se na Babiše ani nepodíval a zareagoval na Babišovu nastrčenou ruku až poté, co ho bez ohlédnutí a bez zastávky míjel. Ta fotka tady je AI.
@Kajetan T
Musíš být na tom hodně blbě, když trávíš tady na diskuzi prázdniny synku 😁
Musíš být na tom hodně blbě, když trávíš tady na diskuzi prázdniny synku 😁
@Uživatel_5354308 můj známý psycholog mi řekl, že Petr Michal je typ člověka kterého nikdo nebere vážně, tak to zkouší tady.
No on celý ten summit nic nového nepřinesl. Pouze setkání postav a postaviček, asi dobré jídlo, ale to je tak všechno.😀
@Jiří Červený žvásty a lži ,první podal ruku Trump fialko.Voliči opozice jsou jenom lháři.
@Anton Augustin A to všechno páchal, zatím co náš hrdinný bojovník proti komunistům, svatý Augustin, trpěl v komunistickém žaláři.
Tak už máme tu komedii za sebou, Pavel vezme svou ženu někam na výlet a doufám, že se novináři budou věnovat prozaičtějším záležitostem, a že těch událostí, které ovlivní život občanů ČR je hodně. Například historické sucho, kdy na některých místech (Jižní Morava) už nepršelo víc jak pět týdnů a předpověď žádné srážky nehlásí, věští neúrodu
@Uživatel_5354308
...svoje vojenské kvality už osvědčil. Máš recht, hlavně za totalitního režimu toho zvládal opravdu hodně.
...svoje vojenské kvality už osvědčil. Máš recht, hlavně za totalitního režimu toho zvládal opravdu hodně.
Zelenský pochopil , že
1) Pavel je a) jen panák bez výkonné moci a moc mu nepomůže b) sráč, co by utekl z Kyjeva první den války;
2) Bureš má sice výkonnou moc, ale je je schopný pochopit maximálně to, že Zelenský dostal menu v bulharštině a navíc žebrá "svého nejlepšího přítele" o podání ruky jak poslední dežo z konťáku. Vtěrka.
1) Pavel je a) jen panák bez výkonné moci a moc mu nepomůže b) sráč, co by utekl z Kyjeva první den války;
2) Bureš má sice výkonnou moc, ale je je schopný pochopit maximálně to, že Zelenský dostal menu v bulharštině a navíc žebrá "svého nejlepšího přítele" o podání ruky jak poslední dežo z konťáku. Vtěrka.
Tragikomedie skončila
Jednu neděli polní zabalili
Poslední pohlednici příbuzným odeslali
Potom odjeli, aniž zaplatili
Na cestě železnicí usínali
Nikdo neplakal, nikdo nelitoval
Nikoho nebolelo, že jeli bez loučení
Někdo přitakal, jiný poděkoval
Nikomu nescházelo poroučení
Karel Kryl
Jednu neděli polní zabalili
Poslední pohlednici příbuzným odeslali
Potom odjeli, aniž zaplatili
Na cestě železnicí usínali
Nikdo neplakal, nikdo nelitoval
Nikoho nebolelo, že jeli bez loučení
Někdo přitakal, jiný poděkoval
Nikomu nescházelo poroučení
Karel Kryl
Nejdůležitější setkání světových státníků po dohledem všech světových médií čeká na zásadní odhalení, které svým ovečkám podá osobně silný lídr Andrej v nedělím Čau lidi nikým nepřerušován. Ten co byl na summitu byl ve skutečnosti Fiala v převleku a za Andreje se jen vydával.
@Rudolf Kalousek 😂😂🤣 Ještě to tak do baráku, chodit demonstrovat na podporu téhle vlády🤦♀️. Opravdu to nevidíte, že tam sedí lhář vedle podvodníka a podvodník vedle lháře? Že si z vás, jejich voličů, dělají akorát tak dobrej den? Zase naslibují vzdušné zámky před volbami.
Vám skutečně nevadí kolik levoty a špíny prasklo v poslední době na vládnoucí strany?
Vám skutečně nevadí kolik levoty a špíny prasklo v poslední době na vládnoucí strany?
7 poznatků ze summitu NATO: Babiš byl na ocasu, Macinka domachroval a Pavel jen stínoval.
Osmý poznatek: Reflex halucinuje, jako obvykle.
Osmý poznatek: Reflex halucinuje, jako obvykle.
To, co se mi nelíbí, je potřeba bít po hlavě. Jinak ta novinářská svoloc si bude myslet, že nemá žádnou opozici a že si může dovoloval vše. Nemůžu víc dělat, nemůžu chodit na demonstrace, mám špatná kolena a navíc nikdo na podporu vládní koalice demonstrace nesvoláva. To je velká chyba.