Padni komu padni
Babiš hrál s Pavlem v Ankaře na "schovávanou". Kdo nakonec prohrál souboj o summit NATO?
20 komentářů
Jana M
0
Divím se že ještě někdo reaguje na Reflex, nejsou tam novináři ale přisluhovači!!
Prezident tam vůbec neměl být dělá ze sebe obětního beránka a jestli v Americe zůstane u moci Tramp bude zle
My karbaníci říkáme, ukázaná platí. A tady se ukázalo několik věcí:
1. Macinka je nula. Klausův mopslík, který má na Bureše doma nabito kvůli imunitě, ale ve světě je nula
2. Bureš netuší, která bije
3. V NATO jsme bráni jako jedni z nejhorších, Snad Slováci a Maďaři jsou horší
4. Obrovský rozpor mezi Trumpem a zbytkem NATO. Dříve nebo později to praskne. Pokud se sami Američani Trumpa nezbaví...
1. Macinka je nula. Klausův mopslík, který má na Bureše doma nabito kvůli imunitě, ale ve světě je nula
2. Bureš netuší, která bije
3. V NATO jsme bráni jako jedni z nejhorších, Snad Slováci a Maďaři jsou horší
4. Obrovský rozpor mezi Trumpem a zbytkem NATO. Dříve nebo později to praskne. Pokud se sami Američani Trumpa nezbaví...
Před pikolou za pikolou nesmí nikdo stát, nebo prodám ten váš stát !
Já Andy hlava pomazaná, z Boží vůle důchodců král !
Já Andy hlava pomazaná, z Boží vůle důchodců král !
Celá dnešní mladá generace
včetně té vládní mě připadá že si chce hrát na vojáky.Ani jeden z nich válku nezažil.Já ano,ale ještě konvenční.Evropa se zbláznila!!!!!!
včetně té vládní mě připadá že si chce hrát na vojáky.Ani jeden z nich válku nezažil.Já ano,ale ještě konvenční.Evropa se zbláznila!!!!!!
@Přemysl Louda
Po staletí věc opakující se.
Neboli, kdo se z chyb nepoučil, musí je zopakovat....
Válku vždy rozpotávají politici a státnici a i kdyby lid prostý válku nechtěl, jako že tu nechce nikdo, tak politik ji v rámci "války vítězné" započne a tím i politik skončí.
Proto na každé válce je krásné to, že po ní přijde mír....
Po staletí věc opakující se.
Neboli, kdo se z chyb nepoučil, musí je zopakovat....
Válku vždy rozpotávají politici a státnici a i kdyby lid prostý válku nechtěl, jako že tu nechce nikdo, tak politik ji v rámci "války vítězné" započne a tím i politik skončí.
Proto na každé válce je krásné to, že po ní přijde mír....
Bureš nezačal ani hrát. Tahle úroveň ho míjí po všech frontách. Bureš je jen maňásek. Figurka. Influencer. Děda na videjka pro babičky. Celosvětový mír - sen každé báby.
Pavel není o nic lepší. Říct, že Ukrajina má dva měsíce na příměří, jinak bude mít velké problémy, a zároveň to, že musíme donutit Rusko pochopit, že jednání je lepší než úplná prohra... Ten kluk buď ví víc než říká nebo je úplně zmatený.
Pavel není o nic lepší. Říct, že Ukrajina má dva měsíce na příměří, jinak bude mít velké problémy, a zároveň to, že musíme donutit Rusko pochopit, že jednání je lepší než úplná prohra... Ten kluk buď ví víc než říká nebo je úplně zmatený.
Česká media podporující pana Prezidenta ?
Na tyhle situace by to chtělo vládního zmocněnce vládních zmocněnců, který by všechny zmocněnce zmocnil a jako zmocněnec zmocněnců by následně umocnil umocněné.....
Do dá rozum ne?
Do dá rozum ne?
V Ankaře jsme mohli pozorovat dva politické úkazy.
Předseda se smál a Macinka nesmál, což je pravý opak domácí politické scény.
Že by hoši byli v bryndě?
Předseda se smál a Macinka nesmál, což je pravý opak domácí politické scény.
Že by hoši byli v bryndě?
Babiš si chtěl potřást rukou s Trumpem a ten se jej zeptal "A vy jste kdo, ten neplatič??" 😎😎
Pavlova cesta do Ankary byla nadbytečná.
@Ksel
Pak bychom za posledních 35 let mohli označit všechny cesty našich prezidentů na summity NATO jako nadbytečné, zvláště v dobách míru, ne?
Pak bychom za posledních 35 let mohli označit všechny cesty našich prezidentů na summity NATO jako nadbytečné, zvláště v dobách míru, ne?
@Ksel prave naopak, ta Buresova, pokud tam resil fotbal a zradlo a podobne ***iny, jak se sam vyjadril, tak tam byl uplne k hounu, presne tak, jak se ocekavalo, takze meles nesmysly
@Ksel Můžete mi prosím vás říct co tam teda dělali Macinka a Zůna? Předpokládám dle vašeho komentáře, že jste jejich příznivec, takže budete mít určitě nějaké ty fotky, které si tam kluci nafotili. Reálně ten co křičel nejvíc před odletem, že někdo letí navíc a za peníze občanů, tak to platí pouze a jen na něj, Zůnu a Moniku. Navíc, na všechny summity jezdili vždy premiér s prezidentem, i když tam byl ten minulý, ožralý pytel, úplně k ničemu. Nikdo ho ale nikdy nevyhodil, protože se dbalo na ústavu a protokoly, ale to se teď neděje. Takže Macinka a Zůna na výletě taky za VAŠE prachy. Tak jen než začnete zaslepeně někoho urážet, prosím vás, 3x hluboký nádech a výdech, aby se okysličil mozek a pak popřemýšlejte nad fakty!