Komentáře
Ženy bojují, muži sedí jako poslušní tuleni. Proč Rusové nesvrhnou Putina? Protože nechtějí
27 komentářů
Jan Bejšovec
8
Prostě russácko je mentálně ve středověku, kdy poddaný líbá ruku, která jej bije.
Přejít do diskuze
PEtr Tobes
@Jan Bejšovec jj je to tak, je to anticivilizace a vrazdici barbatistan...cim vice se od nej izolujeme, tim lepe pro nas
Alois Žilka
Putin má prostě drtivou podporu voličů a je představitelem hrdosti Ruska jako vojenské mocnosti. Svrhnout jej lze pouze ve vlhkých snech protiputinovských gaučových dezolátů. 😎
Joska Bureš
@torstt Hm a kam vede ta dnešní "západní", pouč nás ty omlouvači dnešní rusácké totality. Zřejmě jsi v dobách české bolševické totality ještě sral do plínek.
Rusové jsou naštěstí příčetní a váží si fungujícího autoritářského vedení. Ti starší si pamatují jak do dopadlo s jelcinovskou demokracií. A ti mladší vidí, kam vede dnes ta západní.
@Alois Žilka no jo, ale ty doby kdy bylo Rusko vojenskou mocností jsou dávno pryč.
Teď je to jen řadová podmocnost, navíc ekonomicky padá na ústa a nějak jim dochází benzín.
Hezký den.
😀
Teď je to jen řadová podmocnost, navíc ekonomicky padá na ústa a nějak jim dochází benzín.
Hezký den.
😀
Mrzí mě, že ruští občané tak strašně trpí. Přeji si, aby se našel nějaký osvoboditel a konečně jim vrátil osobní svobodu a pozitivně změnil jejich každodenní život.
Já si myslím, že Putin už moc nemá na výběr. Zelenskyj nedávno informoval o tom, že velká většina lidí z Putinova okruhu je zoufalá nad jeho počínáním a nekompetent ním rozhodování. Proto si myslím, že speciální čtyřicetidenní operace, kterou Ukrajina nedávno zahájila, bude schopna přimět Putina k ukončení této zbytečné války. Přeji Zelenskému i ruským občanům hodně trpělivosti, energie a štěstí.
Já si myslím, že Putin už moc nemá na výběr. Zelenskyj nedávno informoval o tom, že velká většina lidí z Putinova okruhu je zoufalá nad jeho počínáním a nekompetent ním rozhodování. Proto si myslím, že speciální čtyřicetidenní operace, kterou Ukrajina nedávno zahájila, bude schopna přimět Putina k ukončení této zbytečné války. Přeji Zelenskému i ruským občanům hodně trpělivosti, energie a štěstí.
Musíme si uvědomit, že za Pytou stojí 350 tis vycvičených lidí pro boj s domácím obyvatelstvem.
Jsou zcela oddáni Pytovi, berou skvělý plat a životní úroveň je nad běžným rusem.
I kdyby se na Rudém náměstí sešly tisíce demonstrantů, budou za pár minut zdecimováni.
Poslední hrdina byl Navalnyj a teď se čeká až az Pyta nastáhne bačkory. Nic víc, nic míň.
Jsou zcela oddáni Pytovi, berou skvělý plat a životní úroveň je nad běžným rusem.
I kdyby se na Rudém náměstí sešly tisíce demonstrantů, budou za pár minut zdecimováni.
Poslední hrdina byl Navalnyj a teď se čeká až az Pyta nastáhne bačkory. Nic víc, nic míň.
Miloš Tesař
@tempter já články podrobně nečtu, stačí mě titulky a reakce hodně jednoduchých jedinců tvého typu, soudruhu temptere.
Protože nic jiného než diktaturu a tvrdý postih za odpor proti ruským vládcům
Nikdy nepoznali
Nikdy nepoznali
@tempter Proč vy demokraté neustále někomu tykate.To i ten Rus zná pravidla.Ja vím za komousi si všichni tykali a taky to podle toho vypadalo.Jen někteří ne a ne se to odnaučit.
Protože nechtějí ,docela srandovní ,i kdyby chtěli, tak jim to Putinův policejní stát nedovolí.