Komentáře

Zpět na článek

Ženy bojují, muži sedí jako poslušní tuleni. Proč Rusové nesvrhnou Putina? Protože nechtějí

27 komentářů

Jan Bejšovec
Prostě russácko je mentálně ve středověku, kdy poddaný líbá ruku, která jej bije.
Joska Bureš
@Bonisek To je zajímavá úvaha. Býváš takhle často opilý či sjetý, kořalo?
PEtr Tobes
@Jan Bejšovec jj je to tak, je to anticivilizace a vrazdici barbatistan...cim vice se od nej izolujeme, tim lepe pro nas
tempter
@Jarda Bloudil V tomto případě Tobes píše i za mne, takže to má v pořádku a ty si trhni.
dedeky
@E M Snadná rada. Nechoď sem.
Alois Žilka
Putin má prostě drtivou podporu voličů a je představitelem hrdosti Ruska jako vojenské mocnosti. Svrhnout jej lze pouze ve vlhkých snech protiputinovských gaučových dezolátů. 😎
Joska Bureš
@torstt Hm a kam vede ta dnešní "západní", pouč nás ty omlouvači dnešní rusácké totality. Zřejmě jsi v dobách české bolševické totality ještě sral do plínek.
torstt
Rusové jsou naštěstí příčetní a váží si fungujícího autoritářského vedení. Ti starší si pamatují jak do dopadlo s jelcinovskou demokracií. A ti mladší vidí, kam vede dnes ta západní.
Zdenek Surovec
@Jarda Bloudil, za mně taky Tobes píše.
Bonisek
Protože je jejich zvolený prezident? Proč Češi nesvrhnou Pepu?
E M
Sem se vážně nedá chodit, není to jen o Rusku ale i další "články" jsou k nečtení.
pupak
@Alois Žilka no jo, ale ty doby kdy bylo Rusko vojenskou mocností jsou dávno pryč.
Teď je to jen řadová podmocnost, navíc ekonomicky padá na ústa a nějak jim dochází benzín.
Hezký den.
😀
tempter
@Miloš Tesař A proto si je neustále čteš, protože jim rozumíš i ty, že?
Jarda Bloudil
@PEtr Tobes Pište prosím jen za svou osobu.
Salvia Pratensis
Mrzí mě, že ruští občané tak strašně trpí. Přeji si, aby se našel nějaký osvoboditel a konečně jim vrátil osobní svobodu a pozitivně změnil jejich každodenní život.

Já si myslím, že Putin už moc nemá na výběr. Zelenskyj nedávno informoval o tom, že velká většina lidí z Putinova okruhu je zoufalá nad jeho počínáním a nekompetent ním rozhodování. Proto si myslím, že speciální čtyřicetidenní operace, kterou Ukrajina nedávno zahájila, bude schopna přimět Putina k ukončení této zbytečné války. Přeji Zelenskému i ruským občanům hodně trpělivosti, energie a štěstí.
P Pav
@Bořivoj Zelený To, že ses řítíš do řiti, je jen a pouze tvůj problém.
Pavel Nyklíček
Musíme si uvědomit, že za Pytou stojí 350 tis vycvičených lidí pro boj s domácím obyvatelstvem.
Jsou zcela oddáni Pytovi, berou skvělý plat a životní úroveň je nad běžným rusem.
I kdyby se na Rudém náměstí sešly tisíce demonstrantů, budou za pár minut zdecimováni.
Poslední hrdina byl Navalnyj a teď se čeká až az Pyta nastáhne bačkory. Nic víc, nic míň.
torstt
@Josef Sefranek : Má to tak někdo štěstí.
tempter
@Miloš Tesař Pochvala od starého kryptokomouše vždycky potěší, dík 👍
Miloš Tesař
@tempter já články podrobně nečtu, stačí mě titulky a reakce hodně jednoduchých jedinců tvého typu, soudruhu temptere.
Josef Sefranek
Protože nic jiného než diktaturu a tvrdý postih za odpor proti ruským vládcům
Nikdy nepoznali
Jarda Bloudil
@tempter Proč vy demokraté neustále někomu tykate.To i ten Rus zná pravidla.Ja vím za komousi si všichni tykali a taky to podle toho vypadalo.Jen někteří ne a ne se to odnaučit.
Miloš Tesař
@E M souhlas, jsou buď hloupé, nebo velmi hloupé.
Miloš Tesař
@Jan Bejšovec a ty, soudruhu bejšovče, nevíš evidentně o problematice vůbec nic.
Bořivoj Zelený
@Joska Bureš Pokud nevidíte, kam se EU a GB řítí, tak jste asi málo vnímavý.
Zdenek Surovec
Protože nechtějí ,docela srandovní ,i kdyby chtěli, tak jim to Putinův policejní stát nedovolí.
Miloš Tesař
@Jan Bejšovec v tom případě je takový Izrael ve starověku!