Padni komu padni

Zpět na článek

Prezident Pavel bude dělat v Ankaře Macinkovi chůvu. Motoristé jsou na dně vládní kadibudky

16 komentářů

Ringhofer
Chápu naštvanost některých diskutujících na fakt, že je v prezidentské funkci bývalý kariérní důstojník ČSLA. Jenže volba byla mezi Pavlem a Babišem. Na jedné straně důstojník armády, který po sametu začal pracovat pro novou demokracii způsobem, ve kterém prokázal lidské i vojenské kvality. Na druhé straně evidovaný a nepochybně výkonný příslušník STB, vysvětlující, že byla ta hodná STB a ta špatná STB. Člověk, o němž je známo, že základy jeho firemního impéria tvoří nevysvětlený původ peněz ve Švýcarsku a mafiánské metody vyšlechtěné praxí v STB, jichž se nikdy nevzdal; naopak, zkušenosti estébáka se mu v jeho podnikání moc hodily a nakonec se rozhodl je použít i v politické kariéře. Jeden se vám může podívat do očí, omluvit se za krátkou kariéru v ČSLA a poté předložit transparentní důkazy, že hájí demokratické principy, příslušnost ČR k západní kultuře a plnění spojeneckých závazků, Druhý se vám nikdy do očí nepodívá, co slovo, to fabulace a lži, vykrucování, pomlouvání, neplnění vlastních slibů, spolčování se s nácky a totálním dezolátem Klausem (a nešťastným vychlastaným dezolátem Zemanem).
Můžete pořád dokola lamentovat nad tím, že je prezidentem bývalý důstojník ČSLA, ale z těch dvou je Pavel ten jediný, který opravdu pracuje ve prospěch ČR.
(Blbosti o iluminátovi Kolářovi si strčte laskavě za klobouk. Dokud bude ČR v NATO, bude kupovat americká letadla a vrtulníky. A to tak dlouho, dokud budou technologickou páteří obranné schopnosti suchozemského státu a koordinace s ostatními armádami NATO).
Tomas Rott
Prezidentskej, dnes "„Pokud mě dnes Andrej Babiš vyzývá, abych byl velkorysý a do Ankary na summit NATO nejel, pak mě vlastně vyzývá k tomu, abych nevykonával své pracovní povinnosti. A takovou žádost já splnit nemohu,“" to je ale stachanovec...👍🤣🤣🤣
Jarda Bloudil
@Tomas Rott P.Rott,vám se asi taky mozek v tom vedru neochlazuje.
Tomas Rott
@Jarda Bloudil Proč myslíte Jardo?
Jarda Bloudil
@Tomas Rott Že se zastavate komunisty.(To jsou dnes bývalý všichni tvrdej).Chtělo by to nastudovat co byli a jsou zač a k čemu byli vedeni.To odpracovat nelze!!!To se mělo a má trestat tvrdými tresty
Tomas Rott
@Jarda Jak se ho zastávám, že mu říkám "stachanovec"?
Ringhofer
@Tomas Rott Z vašeho vyjádření je zřejmé, že smysl jeho sdělení do vaší hlavy nedoputoval. Stejně tak je zřejmé, že už nikdy nepochopíte, jak velkou míru neschopnosti politické i lidské svým dnešním vystoupením na TK Babiš prokázal.
Dnes jsme totiž byli svědky totálního rozkladu osobnosti, jež má řídit vládu. Dnešní Babišovo vystoupení je historickým momentem, jež se dostane do učebnic dějepisu. Člověka tak poníženého kvůli vydírání ze strany Macinky, že horší pro Česko už bylo jen Háchovo ponížené odprošování Hitlera. Jenže zatímco stařeček Hácha činil s přesvědčením, že chce zachránit miliony českých životů, Babiš tak činí jen proto, že by mohl být on osobně vydán trestnímu stíhání za dotační podvod!
Z mého pohledu je škoda každého voliče, jenž se neumí zamyslet a všechny informace zpracovává tím nepovrchnějším možným způsobem. Potom se pochopitelně ve své volbě mýlí.
Uživatel_5413164
Pánové z reflexu,jestli vy podporujete bývalého vysokého komunistu,který podporoval napadení našeho státu a lidu v roce 1968,kde já jsem byl odpůrcem a byl jsem za to dloho šikanován takovými komunistickýmí zrůdami,tak jste klesli na ůplné dno lidskosti.
Tomas Rott
@Uživatel_5413164 No jo to je pravda, ale Macinka je blb nonplusultra...
Jarda Bloudil
@Uživatel_5413164 Jenže jsme se z nedávné historie nepoučili a dnes se komunisti opět protlačují na vysoké posty a mladým se říká že si ty zrůdnosti odpra­cova­li.(v­iz.Pa­vek)­.Tak proč byl převrat?Aby se v 90l.jako byl Havel a soudruzi dostali k majetkům a penězům.Majetky a peníze vítězí.Veskrna-Havel.To lidé vůbec netušili,že přijdou o práci,domovy....,
Tomas Rott
@Jarda Bloudil Jardo sorry, ale nerozumím... Co má ultrabolševik Pavel společného s Havlem? Snažíte se obhájit blba Macinku, ultrabolševikem Pavlem?
Tomas Rott
Frajeřina by teď byla nechat soudruha prezidenta do Ankary jet a říct mu ať udělá co udělá je nám jedno, protože víme jak to spravit... Jenže na to šašek Macinka nemá...🤷‍♂️
fero52
hlavně aby měl Macík na saku hodně velkou visačku / jmenovku, když ho nikdo nezná (na rozdíl od Pavla)
Pavel Nyklicek
Ať na celou záležitost pohlížíme jakkoli, ve výsledku se dostáváme do konfliktni situace, která lidi popuzuje a rozděluje.
Dnes jsem ale viděl zajímavou statistiku, která píše o tom jak fungují sociální sítě v poměru k vhozenemu hlasu do urny.
Sociální síť je fenomén, kde se setkávají lidé no name, sděluji si názory které mají určitou směrovost, ale ve výsledku respondenti při vložení hlasů do urny ve většině případů otáčí a zůstává přeci jen vlastenecký postoj, což je dobře.
Na sítích se tlachá, ventiluje, frustrace je všudy přitomná, ale u urny je už hlava střizlivá.
Anton Augustin
Už se z toho stala fraška všech zúčastněných zainteresovaných stran.
Jarda Bloudil
@Anton Augustin Když se psát o opozici nechce a tak píší pořád to samé dokola,akorát s jinými slovy.