Komentáře

Zpět na článek

Orbán s rtěnkou v čele národního Pridu. V Maďarsku povolují šrouby, Magyar hájil adopce gay párů

11 komentářů

bomba tym
Zbytečný článek, který oslavuje naprostý rozklad společnosti mířící k jejímu zániku.Jedině máma s tátou tedy opravdoví a zodpovědní rodiče a podpora rodiny jako základ státu mohou lidskou společnost uchovat. Pridy jsou jen trapné a zbytečné divadlo.
Alois Žilka
Homosexuálové Evropské unii.🌷
Jarda Bloudil
@Joska Bureš To se jich musíte zeptat?Asi si tím léčí mindrak že je jinej.
Joska Bureš
Je to svoboda projevu a shromažďování, leč proč mají homouši a buzny neustále až patologickou potřebu se takto zviditelňovat?
Uživatel_6289041
@Pavel Nyklicek si prečítaj po sebe čo si tam vyblil!!
Jarda Bloudil
Minulý režim věděl proč tyto lidi a vztahy byli zakázané.Si představte že si navzájem kou....to by....mbase.A už je mě zase zle🤮
Jarda Bloudil
@Joska Bureš To platí různé neziskový.Ktere mají dotace od státu.Otazka tedy zní?Platí to daňový poplat­ník.Od­poved­;ANOA tak je to se vším.Na kdejakou ptákovinu peníze jsou,ale na to co je potřeba aby stát fungoval tak jak by měl penízky jaksi údajně nejsou.A jestli ano či ne si odpoví každý sám.
Joska Bureš
@Jarda Bloudil No ptát se zrovna nehodlám ale vzhledem k tomu, že podobné průvody se pořádají stále dokola a v různých EU městech, nějaký mindrák či obsese v tom budou. Navíc musí mít v každé zemi formu centrální organizace, neb organizovat průvod a propagovat jej dopředu až tak jednoduché není, navíc to stojí peníze. Nejsem si vědom, že by něco podobného dělali heteráci.
Uživatel_5734171
@Joska Bureš
jejich věc, mě je to úplně jedno. Stejně jako když budou třeba demonstrovat národovci nebo holohlavci...
Uživatel_5734171
Nezajímá mě to, ale takové akce jsou důkazem svobody, slova, projevu a shromažďování...
Pavel Nyklicek
Chudák Orbik.
Co de nadělal dobrot pro naše lidi...nebo jeho lidi, nebo babisovi našolidi....
Už v tom mám hokej.
To u nás máme taky předsedu.
Taky dělá vše pro naše lidi, taky to dělá nezištně, taky se pere za vyšší důchody a levnější jízdenké, taky dělá ten stavební zákon, taky pokračuje v profikorupčnim hnití....atd
Ať žije Orbán a jeho starý k Andrej Lidumilenko. Uráááa uráááa, uráááá