Komentáře
Orbán s rtěnkou v čele národního Pridu. V Maďarsku povolují šrouby, Magyar hájil adopce gay párů
11 komentářů
bomba tym
2
Zbytečný článek, který oslavuje naprostý rozklad společnosti mířící k jejímu zániku.Jedině máma s tátou tedy opravdoví a zodpovědní rodiče a podpora rodiny jako základ státu mohou lidskou společnost uchovat. Pridy jsou jen trapné a zbytečné divadlo.
Přejít do diskuze
Je to svoboda projevu a shromažďování, leč proč mají homouši a buzny neustále až patologickou potřebu se takto zviditelňovat?
Minulý režim věděl proč tyto lidi a vztahy byli zakázané.Si představte že si navzájem kou....to by....mbase.A už je mě zase zle🤮
@Joska Bureš To platí různé neziskový.Ktere mají dotace od státu.Otazka tedy zní?Platí to daňový poplatník.Odpoved;ANOA tak je to se vším.Na kdejakou ptákovinu peníze jsou,ale na to co je potřeba aby stát fungoval tak jak by měl penízky jaksi údajně nejsou.A jestli ano či ne si odpoví každý sám.
@Jarda Bloudil No ptát se zrovna nehodlám ale vzhledem k tomu, že podobné průvody se pořádají stále dokola a v různých EU městech, nějaký mindrák či obsese v tom budou. Navíc musí mít v každé zemi formu centrální organizace, neb organizovat průvod a propagovat jej dopředu až tak jednoduché není, navíc to stojí peníze. Nejsem si vědom, že by něco podobného dělali heteráci.
@Joska Bureš
jejich věc, mě je to úplně jedno. Stejně jako když budou třeba demonstrovat národovci nebo holohlavci...
jejich věc, mě je to úplně jedno. Stejně jako když budou třeba demonstrovat národovci nebo holohlavci...
Nezajímá mě to, ale takové akce jsou důkazem svobody, slova, projevu a shromažďování...
Chudák Orbik.
Co de nadělal dobrot pro naše lidi...nebo jeho lidi, nebo babisovi našolidi....
Už v tom mám hokej.
To u nás máme taky předsedu.
Taky dělá vše pro naše lidi, taky to dělá nezištně, taky se pere za vyšší důchody a levnější jízdenké, taky dělá ten stavební zákon, taky pokračuje v profikorupčnim hnití....atd
Ať žije Orbán a jeho starý k Andrej Lidumilenko. Uráááa uráááa, uráááá
Co de nadělal dobrot pro naše lidi...nebo jeho lidi, nebo babisovi našolidi....
Už v tom mám hokej.
To u nás máme taky předsedu.
Taky dělá vše pro naše lidi, taky to dělá nezištně, taky se pere za vyšší důchody a levnější jízdenké, taky dělá ten stavební zákon, taky pokračuje v profikorupčnim hnití....atd
Ať žije Orbán a jeho starý k Andrej Lidumilenko. Uráááa uráááa, uráááá