Prostor X

Zpět na článek

Ondřej Novotný: Macinka a Turek jsou zlí prospěchářští lidi, kteří to nemyslí s nikým z vás dobře

41 komentářů

Miroslav Focht
Hadanka. Jaky je rozdil mezi zacatkem Kelvinovy teplotni stupnice a Macinkou? Zadny, oba jsou absolutni nuly
binddy
Tak on ten Ondřej Novotný je taky pěkný šmejd. Slyšela jsem ho říkat, že v této koalici jsou *** a že by bylo nejlepší je nacpat do letadla a prásnout s nimi do skály a velmi se tím bavil. No teď poletí do Ankary i prezident, to už si asi Novotný pád letadla nepřeje. Co kdyby si někdo dovolit říct, že by to letadlo s ním mělo napálit do skály ? Co by nato řekl Novotný a další příznivci prezidenta, pobavilo by je to ? Za to co řekl, by měl nést nějaké následky a ne ho ješte zvát do debat.
Alois Žilka
Článek jako z pera potomka ofčí babičky a stepního ukrajince😎
Dana Hájková
V Reflexu pracoval před 30 tety kamarád David Brejcha proto jsem se rozhodla napsat sem.

PÍŠI SEM PROTO..!
(pro přispěvovatele odpověď jasná)

V seznamu mě zablokovali za přispěvek k Fialovi,nechci před těmito jmény psát vůbec pan..

Cenzura za podnět aby došel na vyšetření demence nic divného po mé péči o maminku jsem pojala podezření a hned blokace.

Neuvěřitelné jací herci arogantní se dostali k moci.
Na Macinkovi je vidět v obličeji výsměch všem a grimasou obličeje to jen potvrzuje.
Neuvědomuje si že to je vidno,nevyzrálý hlupák.
Arogance Turka je směšná.
Hranatý Schwarzeneger co tahá blondýny kde se dá aby si už tak přehnané ego chvilkově uspokojil.
Trapní směšní chlapíci co se dostali do vlády a nevadí jim že většina ! lidí by je viděla na dlouhodobé dovolené..
Nemá vůbec úroveň co předvádějí a jen dělají ostudu našemu státu.
Prezidenta Pavla bych ráda proti nim podpořila protože co je to za společnost je k neuvěření,vážně.

Můj dědeček se narodil v roce 1894 kdy byl místopředsedou JZD a byl i poslancem Váženého Pana prezidenta Masaryka.
"Z knihy politických vězňů"věnovanou příslušným rodinám.
V roce 1957 mu režim sebral vše odsoudili ho na 10 let do Leopoldova.
Z těchto poslanců je mi zle a nechápu jak můžou řídit stát.
Oboum panáčkům bych nařídila dlouhodobou dovolenou klidně za peníze daňových poplatníků na východním Slovensku ovšem za zásluhy.
Tam by blondýna s Turkem zřejmě neráčila...
Směšné celá společnost.
Necítím se vůbec doma tady jako starousedlík a pana prezidenta je mi líto co má kolem sebe za intrikáře.
Babiše jsem nevolila !
Všechno je o lidech tak přeji jen všem dlouhé zdraví.
Peníze jsou dlouhou prioritou vyšší moci a pouhou materií oproti jiným hodnotám které se u nich nevyvinuly. LPS je pilířem české justice...
Hrůůza dědeček se v hrobě obrací.

Budhistické rčení: vím že bunguje staletí.
"Ničí čin se neztrácí zpět ke svému pánu se navrací.."
Jarda Bloudil
@Dana Hájková P.Hajkova.Cetla jste to po sobě? Takže jistě musíte uznat že příspěvek vypadá jako paskvil a provokace.
Uživatel_6359720
@Jarda Bloudil Někteří to pochopili !!!!Třeba to paní píše přes telefon a to není to pravé ořechové. Důležitá je pods*** !!
Uživatel_5354308
@Dana Hájková Souhlasím s vámi a doufám, že takové příšerné figury jako Macinka a Turek už v politice nikdy neuvidíme. Doufám, že ani Babiš se neudrží a po dalších provokacích se těchto pánů zbaví. Další provokace lze najisto očekávat, protože Macinka získal pocit, že si může dovolit všechno a Turek vpostatě dosáhl svého, protože má ministerskou kancelář a užívá si pravomocí, které vůbec nemá a zatím mu to prochází. K čemu je nám ministr Červený? K ničemu, je to pouze papírová figura, která kryje profláknutého Turka.
Zdeněk Ryšavý
Tak hlavně že tento atomový vědec s vymlácenou palicí co kromě skotačení na žíněnce nic neumí to umí rozlišit a myslí to s námi dobře. To je matroš.Tady už může rozumovat kdejaký .....
Ladislav Nasadil
Zato Vy jste největší dobrák všech dobráku.
Vaclav Kejha
Propagovat lampasáka to chce opravdu zaujetí. Nicméně jak to děláte vy pane Novotný, jste zablokován.
Dana Hájková
Každý někým byl..
Pan Duba z autocentra Toyota v rozkvětu pototalitním režimu byl STBák.
Lepší někdo než nikdo a ještě k tomu debil jako vy !
Bez pardónů !
Vít Jarolim
Za mně je to naopak.Zlý,podlý je Petr Pavel a stydím se za něj.Naopak motoristi,to je ta správná volba.Novotnemu jeho zvrácený názor neberu . Dost bylo Pávka
Uživatel_6359720
@Vít Jarolim Já se zase stydím, za lidi jako vy! Nerozeznáte slušnost a sprostotu. Současná vláda, včetně Motoristů nemá žádnou úroveň, neumí se chovat smyslu si, že si můžou dělat co chtějí !!! Taková vláda tam nemá co dělat !!! Je nejhorší za celou dobu !!!
Dana Hájková
Tak ty jsi taky na hlavičku..
Nedivím se z covidu vám všem odumrely mozkové buňky co sympatizujete s takovou verbeží.
Jasně vrány k vráně..jen jste se tam nedoplazily.
Jak říkám paraziti lidské společnosti se najdou ve všech dobách..hrůza svoloč co se projevuje jako by byli z rodiny Šalamouna.
Jarda Bloudil
@Dana Hájková Jak píšu Provokace!!
Marek Kalivoda
Co příspěvek, to štvaní. Proti komukoliv, kdo není opoziční miláček. Kdyby existovalo ještě třeba Rádio Reflex, pak by to byl skutečný štvavý vysílač, jak kdysi soudruzi nazývali Svobodnou Evropu. Tady to ovšem sedí i v tištěné podobě.
Buxus
To asi opravdu jsou, ale na koho že Sněmovny se tahle charakteristika nehodí?
Ales Behavy
Tak určitě Ondro, ty starej kámoš Ritiga a té smetánky kolem něj , budeš vykládat kdo to s námi myslí dobře a kdo ne.
Uživatel_5494496
Ještě si tam vezměte paní Magdu Vašáryovou jako další svědectví 😁
jaroslav stehule
Vždy když si přečtu něco na reflexu který zveřejňuje tolik blábolu o současné vládě
Vždy mě to přesvědčí že máme vládu které na nás občanech záleží
Poznám to podle toho že právě ti dotčení hrozně moc kvičí nadávají pomlouvají
Milos_S
@jaroslav stehule 🤣🤣🤣🤣🤣
Arvo
Naše společenství je v krizi. Regrese je vidět všude. A naši spoluobčané mají duchovní úkol ji uspíšit. Proto volí svoje zástupce, kteří všechno ničí. Abychom nakonec bez nich, neb malověrní nepřežijí, začali znova.
Kate Hegseth
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5558599
A Věmola je nevinnej...věřím.
Jarda Bloudil
@Uživatel_5558599 A týrá svý zvířata.
Pacesol
Pořadatel tady te uchylárny chce něco kázat? Kvičení z tady těch úst ukazuje, že se věci dějí správným směrem. A novinářský hnůj se zalyká blahem. 😎
Uživatel_5354308
Grimpo Kouklik
Děkuji
Mária
🙀!!!!!
OldMonkey
Sam ses zlej
Uživatel_5734171
Motůrci je Tykač a jeho poskok Klaus. Chrání své byznysové zájmy, energii a uhlí. Bureše drží za koule a využívá toho. A pár tisíc vypatlaných voličů se raduje. Test demokracie...
OldMonkey
Ach jo....
Pavel Nyklicek
Klaus alespoň jednou měl pravdu.
Kluci brzděte. Dostali jste se s odřenejma ušima do sněmovny, ale nechoďte do vlády....
To by byl váš konec. Počkejte v ústraní politickych lavic a čekejte na příležitost.
Moc se musí budovat s rozumem....
NEPOSLECHLI.....
Podruhé už příležitost nebude.
Pavel Nyklicek
@Pavel Nyklíček
Je to jak o tom neposlušném prasátku z filmu Vrchní prchni, kde ale jen jedno prasátko mohlo prohlásit, že bylo v žitě....
Pak ho picli.
Jarda Bloudil
Tak zřejmě si Ondřej Myslí že jeho jediný názor a argumenty jsou ty správné.Takovyho idiota republika potřebovala.No ono se jich najde po vícero.Co si myslí mám prachy tak jedině jedině můj názor je správný.Profackov nakopat *** s takovému lidmi a vyhodit z republiky.
tempter
Jarda Bloudil
@tempter A to jako založíte a vyhlasite vy?
Ladislav Soukup
@Jarda Bloudil Pak tedy zřejmě existují i svérázní borci, kteří si myslí, že jejich názory a argumenty nejsou ty správné. Tedy sebekritice se meze nekladou 😉
Tomas Rott
To je bizár...🤣👏🤦‍♂️
Jarda Bloudil
Tak hlavně že Ondřej to s lidmi myslí dobře.To je hlavní ne?
Eduard Sykora
co je to proboha za vola?