Prostor X
Pavel Bém: Tünde Bartha si zvolila cestu do pekla. Přichází čas normalizace protidrogové strategie
7 komentářů
Bém di do háje,za tvé éry,Topolánka,a vás všech jsme od té doby v háji.Ale hlavně že vaše konta jsou naditá.
Kolibříku, jdi někam. To tvé řešení po vědecku vedlo akorát tam, že se problém feťáků zhoršuje. Jeden příklad za všechny. Anděl v Praze. Z tohoto místa se stal ráj feťáků, ožralých bezdomovců apod. havěti. A bohužel se stejným místem začíná stávat celé sídliště Barrandov, kde si fetky šlehají přímo na ulicích a dokonce zde fetky začínají napadat lidi a dokonce i děti. Situace došla tak daleko, že žákyně 9.třídy se ve škole V Remízku, rovnou ve škole zfetovala tak, že to s ní šlehlo přímo na chodbě, upadla do bezvědomí a musela odjet rychlou. Tam dospělo to tvé řešení po vědecku. Naopak je třeba začít problém řešit skutečně, nikoli po vědecku. Tedy za drogy zavírat na 20 a více let, fetky eliminovat ze společnosti, učinit trestným držení jakéhokoli množství drogy, z trestné činnosti pod vlivem drog učinit přitěžující, nikoli polehčující okolnost. Znovu postavit mimo zákon trávu a další tzv. měkké drogy.
@Jan Bejšovec
Bude líp....
Kde já to jen slyšel....?
Nebo že by už bylo?
Předseda to.dělá dobře. Skutečné směřování jeho aktivit se musí dostat nenápadně na pozadí zájmů medií a tak je třeba vymyslet kravinu...a ejhle, zrušíme Béma, toho každý zná, drogy lidem vadí a já má na všechny telefon, tak to nebude problém s Bárthou ukočírovat.
Bude líp. Předsedovi již evidentně je, bo klepeté oddálil...
Bude líp....
Kde já to jen slyšel....?
Nebo že by už bylo?
Předseda to.dělá dobře. Skutečné směřování jeho aktivit se musí dostat nenápadně na pozadí zájmů medií a tak je třeba vymyslet kravinu...a ejhle, zrušíme Béma, toho každý zná, drogy lidem vadí a já má na všechny telefon, tak to nebude problém s Bárthou ukočírovat.
Bude líp. Předsedovi již evidentně je, bo klepeté oddálil...

Což se nyní odehrává pro změnu se zdravotnickým Kenem, kterého chce Babiš přesunout z ministerstva na pražský magistrát. Dokonce mu už tři vytýkací dopisy poslal, aby se dobrovolně rozhodl působiště změnit.